Žanetić: U Srbiji na vlasti TV emisija koja se redovno reprizira

Ostavite komentar


  1. Jer ako je Toma Nikolić sa tri razreda srednje zidarske škole „bacio u blato“ svu Đinđeve „intelektualce“ Tadića Đilasa avioinđenjera Jeremića teoretskog fizičara Mićunovića komunistički nemačkog demokratu, na čelu sa Tadićem narodu jedino može „televizor da objasni“ zašto su naši intelektualci uspeli da umesto uspostavljanja demokratije, uspostave istu drpokratiju kao i njihovi prethodnci od 1944-2000
    Iako odgovor je lak „deca komunizma“ su gora od svojih roditelja

    1. Kljucno pitanje jeste kako je Toma pobedio intelektualce!? Pa, nije dovoljno da si samo intelektualac, moraš da budeš pošten, pravičan i da znaš nešto da radiš. E pa sad što se i Toma nije baš pokazao, ne moram ja davati sve odgovore.

      1. Ne mogu da dokičim zašto moderator dopušta sve ove otužne botovski, ne mogu ih nazvati komentare. Moguće da je njemu zabavno i smešno da čita gomilu idiotizma, a ja mislim da je većini čitaoca Danasa to otužno, te da im(nama) izaziva gađenje.

  2. Sve sto vredi i sto je dokazano pozitivno za drzavu treba da se ponavlja vise puta

    1. Da ponovimo Krušik, Jovanjicu, Karlobag Karlovac Viroviticu, diplome, 100 muslimana za 1 srbina….

    2. Drzava je na odlicnom putu razvoja i napretka,samo tako i treba da nastavi

  3. Drzava je na odlicnom putu razvoja i napretka,samo tako i treba da nastavi

  4. Odgovoran rad,borba sa korona virusom,pravovremena vakcinacija i nabavka vakcina ce omoguciti srbiji brzei ekonomski oporavak

  5. Srbija je jedina na vreme krenula u borbu protiv korona virusa i verujem da ce kao prva uspeti da pokaze kako se odgovorno bori i pobedjuje virus

      1. Interesantni likovi ovi botovi. Videli gazde ponavljače pa svi traže da ponavljaju svih 8 do sada završenih razreda svakog dana. Kako oni da imaju 8 razreda škole a gazde sve sami ponavljači?

  6. Ovih dana je neka neuobičajeno jaka ofanziva ljigavih botova na ovaj sajt. Ima ih baš na svakoj vesti.
    Svuda nekakva Mia, Tia, Pia, Marija, Nina, Mina, Dina, Tina, Boba, Vlada, Nada, Dada, Caca, Raca, Miki, Niki, Riki, Toma, Moma i slična debilna kratka imena prosipaju svoje botovske debilnosti.
    Mora da je neka direktiva iz Bot Centrale. Previše afera, čamac curi na sve strane, treba skupiti redove, ništa se ne prepušta slučaju.
    Samo ja ne znam koji je to kreten u SNS Bot Centrali umislio da ako ja pročitam bar na 500 mesta neki „spontani“ komentar kao što je sledeći (primer):

    „Srbija je jedina na vreme krenula u borbu protiv korona virusa i verujem da ce kao prva uspeti da pokaze kako se odgovorno bori i pobedjuje virus“

    posle toga ću ja promeniti mišljenje za 180 stepeni i naprasno početi da se divim Vučiću do imbecilnosti, kao i svaki drugi bot?!!
    To se neće desiti, nikakvo botovanje to ne može promeniti!

  7. Поменуте те ве емисије редовно НЕ гледам.
    ПЉиЖ гледам редовно, ванредно и репризно. Храна ми је за душу, уши и очи.
    P. S. Молим вас да ”количину” година пребаците у ”број”. Српска грамтике не познаје количину новца, људи, емисија, дана… Само количину ђубрета, буђи, блата, увелог лишћа и других градивних именица, прикладних и у неким препознатљивим случајевима.
    Може и размера или обим (глупости).

  8. Najvise reprizirana emisija je Prelistavanje kod Sarape,sa rotirajucim gostima od Raduna do Pece Embarga.Obracanja Predsednika su u odnosu na Prelistavanje kao odnos nekog nedeljnika i dnevne stampe.

  9. Mnogo je češća i iritantniji serijal „evropska unija nema alternativu“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.