Zapaljen automobil Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Scojevremeno je zapaljn i automobil dr Marka Jakšića. Nikada nisu pronađeni palioci. Dr Jakšić je za oaljevinu optuživao Dikića iz Žandarmerije, koji je danas u zatvoru u Crnoj Gori, gde mu se sudi za organizovanje terorističke grupe za svrgavanje Mila Đukanovića. Oliver se malo zaneo, misli da će javnom podrškom bg vrhu izboriti da ga oslobode pred sudiom gde mu sude za ratni zločin. Na Kosovu je bezvlašće, a na Severu Kosova, to je bezvlašće na kub.

  2. Velika je razlika između mudrog i časnog Ivanovića i politikanata koji uživaju od nesreće naroda na Kosovu, gde spadaju članovi stranaka, tačnije mafija na vlasti u Beogradu. .

  3. Oliver Ivanovic je jedan od najvecih autoriteta medju Srbima na severu KIM-a. Bio je pritvoren na pravdi Boga dok su se istutnjali brojni izbori i dok se natovarilo dzakova glasova za Vucica. Onda ga je pustilo. Medjutim u svojoj poslednjoj uravnotezenoj politickoj izjavi o Vucicevom blefu zvanom "unutrasnji dijalog",u kojoj izgleda nije dovoljno larmao u korist gospodara,i ponovo deklarisao zdrav razum koji se ne uklapa u koncepciju ni nacin vladavine koji je zamisljen u kabinetu umisljenog gospodara svih Srba na Balkanu. I eto, opomena stize, pre nego ga se preko svojih ortaka iz Pristine ponovo ne posalje u tamnicu dok se ne zavrsi i ova predaja KKIM-a .

  4. Poznajći situaciju na KiM, sasvim sam siguran da je i ova paljevina tipičan primer rada albanskih kriminalnih grupacija koje su u najtešnjoj vezi sa politikom i albanskim političarima. Naime, u kola te "nove države", upregnuto je sve sa albanske strane. Od klošara, ovčara sa Prokletija do doktora nauka, pesnika i političara. Naravno, Albanci su veoma dobro upoznati sa mentalitetom "škija" /kako pogrdno nazivaju Srbe/, svesni su njihove urodjene mržnje prema samima sebi a time i prema svojim sunarodnicima. Zato se pušta "buva" kako su to uradili Ivanovićevi politički neistomišljenici, aludirajući na Srbe pripadnike drugih političkih partija. Tako se jednim udarcem ubijaju "dve muve". Zastrašuju se preostali Srbi na Severu KOSMET-a, a potom se Albanci prepuštaju uživaju u medjusrpskom optuživanju i njihovom medjusobnom ratu do samouništenja. Nadam se da je gospodin Ivanović davno shvatio ovu balističku surovu igru. Uostalom, siguran sam da je, baš zbog toga, i zatvaran, kako bi oslabili njegovu volju i "ubili" u njemu neprikosnovenog srpskog političkog lidera.

  5. Oliver Ivanovic, perfektna figura na Kosovu. Dok su svi pregovarali sa njim svi su ga sustinski mrzili iz dna duse, od stranaca, preko nasih i albanskih kriminalaca do Beogradske politike. U toj igranci mogao je da se izvuce dok je Beogradu (tadasnjim vlatima) ipak bilo bitno da takav covjek postoji na kosovu kao protuteza svemu ostalom sto se dole desava. Sa dolaskom Vucica takav se morao maknuti sa scene (previse nezavistan, a u narodu utemeljen). Upregnute su sve snage. Ameri zatvaraju oci i daju zeleno svijetlo za Vuciceve sakale da odrade posao, usput optuze Albance – tenzije se nastavljaju (manipulacija), EULEX odradjuje tehnicki posao i dopusta sudu da covjeka drze u zatvoru dok je potrebno. Svima je jasno da se slobodan glas naroda sa Kosova ne smije cuti i nesmiju se praviti problemi kada Vucic bude potpisivao Kosovo. U medjuvremenu se prekomponovala politicka situacija na Sjeveru. K.Mitrovica je direktno kontrolisana iz Beograda. Pozorisna scena je postavljena – IDEMO SA ZAVRSNIM CINOM. U medjuvremenu ce se na sve nacine skrenuti paznja javnosti sa Kosova, a oni koii budu htjeli da kazu bilo sta bice ucutkani. SPREMNI SU i da isceniraju toboznji atentat na AV, da se digne takav haos u kome ce skupstina na zatvorenoj sjednici pod izgovorom vanrendnog stanja izglasati Ustavni zakon kojim ce se de fakto zaobici Ustavna pozicija Kosova u okviru Srbije.
    U citavoj igranci AV je morao da postane Predsjednik iako on to nije htio ali to je dio dila koji je potpisao da Amerima jer Predsjednik je taj koji mora da potpise bilo koji zakon prije njegovog stupanja na snagu. Sada je sve spremno za IGRANKU.

  6. Ovo što se desilo Oliveru Ivanoviću je za svaku osudu!
    Svi novinski izveštači, ali i nekoliko komentara na ovaj tekst, navode da je Ivanović lider Srba, odnosno srpski političar. Međutim, to ne odgovara istini. Oliver ne može biti lider Srba sa KiM, jer on, uopšte, i nije Srbin. Oliver je po nacionalnoj opredeljenosti Crnogorac, a to je i po porodičnom poreklu, po ocu i majci. To ne umanjuje niti uvećava njegov značaj, ali red je da čoveka ne trpamo tamo gde on sam ne želi. Uostalom njegova politička grupacija nema nacionalni pridev, nije ni srpska niti crnogorska, već "Građanska". U ovoj zemlji čuda je sve moguće, pa i da lider Srba bude onaj ko nije Srbin, i koji se tako javno izjašnjava. Oliveru želim svako dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.