Zaposleni na RTV osećaju strah nakon otpuštanja novinarke na porodiljskom

Radio televizija Vojvodine otpustila novinarku Sandru Žigić, dok je na porodiljskom odsustvu

Ostavite komentar

  1. Ako je tako dobra novinarka i voditelj onda će lako naći posao. Koliko čitam ona nije dobila otkaz već nije produžen ugovor agenciji za koju je radila.
    E, to je izmišljotina od 2000-te kada je dozvoljeno da sve rade nekakve agencije koje postoje samk na papiru. Vidim sindikati nemaju prigovor na agencije čiji su radnici angažovani na istim poslovima kao i stalno zaposleni u firmama gde su agencije dobile ugovore, ali sa jednom razlikom, primaju puno manju platu. Rekorder u tome je bio NIS. Mnoge stvari u ovoj državi nisu na pravom mestu, pa tako ni ovaj Vaš tekst, tekst je poluistina.

  2. Svojevremeno je Ljubiša Nikolin izjavio da: Dokumentarni program ne treba da postoji. Tada je bio glavni i odgovorni… pa Vi vidite…

  3. Pa pogledajte samo koliko je nepismenih pozaposljavano preko sns. koleginica je od zabavista do fakulteta sve privatno prosla, ali silikoni, ali muz sns direktor. Zato i ostaju bez posla vredna deca bez ledja, i to znaju svi, nije to patent ove vlasti

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.