Zaštitnik građana pokrenuo postupak kontrole rada zbog prekomerne zagađenosti vazduha

Ostavite komentar


  1. A šta je sa zagađenjem Bora , To očigledno ne zanima Pašalića, jer je poznat zagađivač i njegova zaštita od države

  2. Ne lipši magarče do zelene trave.
    Briga Vučića i nje govog potrčka Vesića što se narod guši i što se dečja klinika, za bruku Radojičića, puni zatrovanom decom.
    Njima je važna VLAST i ONO što uz nju ide kao dodatak.

  3. Zagađenje vazduha lažima i mržnjom traje godinama pa ne vidim da se imalo potresa oko toga. Linč, silovanje, nasilje na nacionalnoj frekfenciji ne zagađuje razum građana, pa nema razloga za zaštitu.

  4. a do naredne zime ništa neće učiniti.
    Kroz moje naselje prolzi gasovod, ali većina komšija ne želi da zameni kotlove i priključi se na gasovodnu mrežu. Ljudi ni ne shvataju da je to dobro za njihove unuke, decu i njih same. Jedan komšija je napravio promenu i prešao sa uglja na pelet, pa se lakše diše, ređe koristim pumpicu nego prethodne zime. Da je sreće, pa da ih Informer i Pink malo edukuju i pojasne im zbog čega je dobro za njih da plate priključak na gasovodnu mrežu i zamene kotlove, svima bi bilo lepše. Žalosno, ali istinito je, intelektualci i te kako gutaju Informer.
    Treba uvesti visoku taksu za sve koji nisu soc slučajevi, imaju mogućnost da priljuče na gradski gasovod, a koriste mazut, ugalj i drva. Samo dobra motivacija pomoći će nam da prodišemo. Nije puno da plate 100000,00rsd godišnju taksu po stanu.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.