Zaštitnik građana: Postupak kontrole Centra za socijalni rad u Nišu zbog nestanka devojčice

Ostavite komentar


  1. Krajnji je trenutak da se konačno zatvore centri za socijalni rad i da se te usluge nabave od privatnog sektora. Mnogo života je izgubljeno zbog njihove katastrofalne nekompetentnost i korumpiranosti, a hiljade decjih života je upropasceno njihovim neradim ili ideološki oštra scenom postupanjem, pogotovo u nezakonitom i ludackom poveravanju dece problematičnim majkama koje ih lisavaju očeva i očinske uloge u životu.

  2. ovaj se skroz pogubio. kakve veze ima centar za socijalni rad sa matematickom gimnazijom i da li ce roditelji iz nisa dozvoliti detetu od 13 godina da ide u beograd samo. to je ordinarni glupan koji nista ne radi. sada mu se trese stolica pa da nesto poduzme iako nema nikakvog razloga.

  3. Treba dete nagraditi stipendijom a ne istrazivati centar za socijalni rad.
    Roditelji su tu prvi sumnjivi, pa skola i sredina koji ne zele da podrze mladu matematicarku.
    Svaka joj cast, kad tad ce joj se znanje koje zeli isplatiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.