Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio otvaranje Muzeja nacionalnih manjina

Ostavite komentar


  1. Da li je ovo realno?! Zaštitnik ljudskih i manjinskih prava bi nacionalne manjine smestio u muzej?! Da li u njegovom okruženju postoji neko sa kim bi mogao da se posavetuje o tome koje ideje su umesne, a koje neumesne? Hoće li u muzeju da budu izloženi živi ili voštani eksponati, kao kod Palme u Jagodini? Kad neko nema predstavu o poslu za čije obavljanje je debelo plaćen, tada se lansiraju ovako ingeniozne zamisli koje samo papir može da istrpi. .

    1. Gospodjo, maratonci trce pocasni krug. A gospodin, nije normalan. Sramotno je prenositi ovakve gluposti. Institucija je postala teatar apsurda, tuzno.

    2. Verovatno nema ko ni da ga posavetuje, a znate kako, saveti nekome ni ne vrede. To je slucaj sa ovom kreaturom od ZG. Ovo je velika bruka. Sve je u Srbiji bruka. Samo se nadam da cu doziveti kraj ovog ludila. Profesor u penziji BU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.