Zašto će zaposleni u beogradskim vrtićima danas protestovati ispred Skupštine grada?

Ostavite komentar


  1. Pitajte i šta bi sa vrtićem u Bariču? Srušiše ga prošle godine pred izbore, rekoše napraviće novi. Evo godinu dana skoro prošlo i ništa…

  2. A sta cemo sa nestrucnim ljudima koje stavljaju za direkotore. Npr direktorka predskolske ustanove Surcin je unazadila ovu ustanovu za 10 godina. I pored svih dokazanih afera i mucki ona je i dalje direktorka vec dva mandata…?!

  3. Ma da, hoce u penziju sa 58 godina, a rade 5 dana nedeljno po 6-7 sati, od kojih sat vremena deca spavaju. Ovde kod nas najveci neradnici strajkuju i hoce svoja prava.

  4. Ma da ima nas koji radimo po osam sati ,primamo 40 hiljada a sta sve predje preko nasih ledja i ruku …a u tu bednu platu od 40 hilj stavljaju nam topli obrok i regres….znaci nama plata je 20 hilj sramota,radimo u nasim stvarima i obuci jer uniformu nismo dobili tri god …koja prava ta radnike …NUKAKVA..jos da nam ukradu i tu mucnu solidarnu pomoc…SRAMOTAAAAA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.