Zašto je postalo opasno spomenuti ime Danila Vučića?

Oštre reakcije naprednjaka na izjavu novinarke Danasa da bi Poreska uprava trebalo da "pročešlja" finansije sina predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto svi skaču u odbranu kada se pomene ime Vučić. Svako je podložan proveri koliko zarađuje i kako je došao do novca i niko ne treba da bude zaštićen. U nekim evropskim državama zbog korupcije procesuirani su a neki i osuđeni kao bivši predsednici Širak, Miteran, u Nemačkoj smenjeni ministri, a sada u Austriji procesuiran premijer Kurc, smenjen i premijer u Rumuniji itd. Samo su kod nas političari zaštićeni kao medvedi u šumi.

  2. Treba zvati samozvanog kapetana da dokaže odakle mu stan, kola i pare. Dao mi Danilo. Danilo kaže ja sa tim nemam ništa. I šta onda?

  3. Ja predlazem poligraf za gospodina Vasiljkovica pa ako i tada tvrdi da je dobio pare od navedenih lica, onda ispitati i ta lica odakle im novac u gotovom, pa kola pa stan i gotova prica, nema to veze sa gospodinom Vucicem i napadom na njega ili drazvu Srbiju jer gospodin Vucic nije = Srbija. Ziveli

  4. Zbog cega se neko ko ima 23 godine te je stoga odrastao, punoletan mlad covek, uopste spominje i promovise kao neciji sin?

  5. Ludilo. Osuđenom ratnom zločincu neko da 30.000 da se šetka i troši, a ostali ako prodaju nekretninu i ostane im više od 15.000 moraju da plate porez na ekstra profit? Nije ovo država, već prćija.

  6. Pa glasali ste, odnosno, niste glasali za ovo. Ali, niste glasali ni protiv…to što ponosno govorite da niste izašli na izbore ne znači ništa. Samo polako, biće još gore.

  7. Nego, ako je kapetan dragance dobio kako kaze 30.000 evra u dzaku, kola i stan, da li je platio POREZ NA POKLON?
    Gde je sad poreska uprava, posto je ovo poklon koji uuuuveliko prelazi cifru od 5.000 evra koju inace proveravaju u turistickim agencijama.

  8. Dečko je obezbedio i praunučiće, tata sredio 🙂
    Glupi narode, jedite idalje sendviče

  9. Lepo je rekao Toma Mona dva velikana. Inace velikasi su u srednjem dobu bili veleposednici. Tako vam je sve jasno, Srbija je njihov feud.

  10. Navijači deluju kao organizovana jedinica.
    Imaju svoje vođe. I na lokalu i na nivou cele Srbije.
    Ako glavne vođe kažu da svako da prilog od recimo 10 dolara, što za pojedinca nije puno, ali ako njih 10000 da po toliko to je već 100.000 dolara. Zašto da ne. Moguće je i ne vidim šta je tu afera, osim što pare nisu poklonili u humanitarne svrhe, kao što i rade, nego osuđenom ratnom zločincu, koji se zalaže za oslobađanje ubice premijera.

  11. Ako taj budzovan koji je stariji od mene moze neko nazvati dete, ja sam fetus onda

  12. Pa ljudi moj, te pare i puno vise od toga Dragan njima dao. To su pare od pljacke u Bosniju i Kosovo od rata.

  13. koju skolu je zavrsio danilo?njegov tata je dipl.masinskom inzenjeru koji je faks zavrsio i swici sa znanjem nemackog ,francuskog,italijanskog,engleskog jezika,za 30god.i 3 meseca staza udelio penziju od 11.000din.sto od danila ne stvori dipl.ing.oni sami od sebe priziru.niko nema nista protiv njih,vec protiv zlodela koje svakodnevno cine gradanima,gordo ih ponizavajuci i pljackajuci bez imalo srama uz nepostovanje ustava.

  14. A ko ce da mi zabrani da prozivam tog klipana,zakonom mi je garantovano pravo misljenja i slobodnog govora,a slobodno neka neko pokusa nesto,pa imam i ja i jezik,a bogami i ruke!!! Ceo svoj zivot radim i uz kredit sam jedva uzeo pezo 407 od 4000e koji odplacujem ko da sam kupio ferarija!!! A ovaj KLIPAN se razbacuje parama koje je tata pokrao od naroda!!!

  15. Vama je krivo sto decko lepo i pametno razmislja. Sada, kada se ima i moze, treba se spremati za neko sutra, da ne bude po onoj „Pitala ga starost gde mu je bila mladost“. E zato se decko sprema. Treba ustedeti dovoljno da sutra kada tata ne bude vise mogao da brine o njemu i da ga cuva, on
    sam ce morati da se brine o sebi. Sloboda je uvek bila skupa. Pitajte malog Marka koliko ga je kostala sloboda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.