Zašto još nisu saslušani Vladimir Đukanović i Aleksandar Papić zbog navodnog nuđenja 100.000 evra inspektoru Milenkoviću da se zataška Jovanjica?

Ostavite komentar


  1. Tužilaštvo je „mrtvo“za sve normalno,a „“živo““za sve „nenormalno“?!?!

  2. Setaju se ljudi do suda, pricaju. Gde je Hrkalovicka? Ima dve opcije da su, prva je da su se obogatili i drzi ih vlast uza se a druga je da nemaju za hleb i da se bore za svoja prava.

  3. Ako ste već toliko dosledni, Tužilac bi prvo trebalo da sasluša „tajanstvenog“ posrednika i da utvrdi istinutost iskaza. Mada, s obzirom da pomenuti inspektora insistiraju na profesionalizmu trebalo bi da znaju da u sudskim postupcima posredni dokazi teško prolaze i u mnogo manje osetljivim slučajevima, i ne računaju se kao verodostojna saznanja.

  4. E moja drzavo na sta si spala.Cinjenica je da je nadjena plantaza marihuane,i umesto da se zestoko krene u hapsenje i sudjenje ono se raspravlja da li su inspektori krivi.

  5. Treba legalizovati marihuanu da svi mogu da gaje umesto što se sad zamajavamo s ovim čak može da bude i mrtvih zbog običnog korova.

  6. Ne moźe „Tužilaštvo“ da ih sasluša, nemaju vremena, mnogo rade. Tužilaštvo trenutno proganja inspektore što im kvare idilu, njihovo „zlatno doba“! Lavovski se bore za svoje parĉe kolaĉa. Samo paze da ne probude Zagorku Dolovac da im ona ne dođe sa onim naoĉarima za sunce da ih propita ko se usudio da je probudi? Zar mora ona liĉno sve da (ne) radi?

  7. Mnogo se glupavo čupaju ovi kriminalci iz vlasti. Skupili se sami lažovi i lopovi da se brane. Providno, jadno i neodrživo. Dobro je što narod brani i održava u životu inspektore i časne policajce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.