Zašto nema Danasa na nekim kioscima?

Već tri sedmice naš list se ne pojavljuje na trafikama Kordobe Plus

Ostavite komentar


    1. Redakciji odgovor na članak.Pre neki fan izvršitelji su ušli u redakciju Brkićevog Tabloida i odneli celu opremu.Niti ste se vi oglasili niti NUNS.Da li se polako prilagođavate medijskom mraku i počinjete da se sakrivate u mišje rupe.Sram vas bilo i vad kao redakcije i pisaca kolumni.

  1. U Zrenjaninu skoro pa nema teorije da se pronađe na kioscima. Eto teme za istragu. Hvala.

  2. Ali su zato Informer i Alo istaknuti na najuocljivijim mestima gde stoji stampa. Vrlo cesto zakaceni stipaljkama tako da odmah upadaju u oci nepismeni i agresivni naslovi ovih nazovi novina.

    1. Eeeee, nekada se u ovoj zemlji pornografija, informerskoalo tipa, nije smela obelodanjivati na kioscima.
      Bilo je to zlatno doba.

  3. U NS se krije na mnogim kioscima, recimo korner lancima, drze ispod svih ostalih zutara, da ne mozes da ih vidis. Paranoja vlasti level 100.

  4. Zasto ste tako fini pa niste objavili ko je VLASNIK ovih kioska? Mene bas interesuje.

  5. Ja samo kupujem u Maxiju i samoposlugama gde ne kriju Danas iza Pinkformera

  6. A zasto nema po medijima ,bar nezavisnim,o upadu 6og maja policije i izvrsitelja u redakciju Tabloida?

  7. Malo obavestenje. List Danas obicno je na kioscima sakriven ispod nekih drugih novina. Zato treba uvek malo „prekopati“. Ja to u centru Beograda obavezno svakodnevno radim. I ako citam online sve novine ja sam generacija koja voli da ima novinu u rukama.

  8. Na uglu Akekse Nenadovica i Njegoseve u trafivi u kojoj je ranije Danas bio na istaknutom mestu,ndto je retkost u Beogradu i Srbiji, vec danima ne mogu da ga vidim medju novinama koje izlazu. Mislio sam da se rano izjutra rasproda, jer je zaista sjajan list, ali sada mi je sumnjivo. Izgleda da Vucicevi reptili nastoje na svaki nacin da uguse jedini kvalitetan list u Srbiji.

  9. I na kioscima na kojima ga ima Danas je obicno tako pozicioniran da se jedva vidi, pokriven drugom stampom.

  10. Keva caletu ( 80 god) kupuje „Inforemer “ jer je najeftiniji da ubija vreme. Pre neki dan sam se zgranuo kada sam na naslovnoj strani pročitao da je Soraja zadovoljavla Hafnera /pred smrt/. Toliko o tome….pametnom je jasno….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.