Zašto provladini mediji insistiraju na fizičkoj ugroženosti Vučića?

Ostavite komentar


      1. Ovim komentarom si pokazao da si istinski loš čovek i da ti nema spasa.

      2. Ovim komentarom si pokazao da si istinski loš čovek i da ti nema spasa. Ovo naravno mislim i na prvi komentar.

  1. Kada ne uzima terapiju na vreme diktator huligan je stalno ugrožen. Aveti u glavi mu me daju mira, očito je, jer bulazni svakodnevno.

  2. Nije direktno vezano za ovaj napis ali moram da komentarisem izjavu Martinovica u SS da se Sabic, poverenik sa informacije nije interesovao za pokusaj atentata na Vucica u Potocarima.
    Ima li nesto ili neko sto SNS nece svaliti na druge i uputiti kritike, samo su oni idealni, oduvek i sada.

    1. a sta je sa atentaom u jajincima….., takodje, primetno je da vucic sepa na jednu nogu

    2. Sta je sa sandukom punog raznog naoruzanjs u njivi pored kuce ova vucic ,namestaljka samo da se pise I ko ce da poveruje Ono u potocarima ,komedijant.

    1. Можда те та срећа задеси у ближем окружењу.

  3. kada zbog posla moraš da čitaš raznorazne tabloide i pratiš tv emisije koje, pretpostavljam, loše utiču na tvoje zdravlje. Nedostaju mi PLJiŽ, 24 minuta i Utisak nedelje, a za predsednika ne brinem, nema on većeg neprijatalja od samoga sebe i najbližih saradnika, niko drugi ga ne ugrožava.

  4. …paze da mu neko ne napuni glavu sa pesnicama ko Velji u Knez Mihajlovoj…

  5. Ako bismo malo mogli da odmorimo od Vučića. Ovakvo medijsko nametanje dotičnog ne može se meriti ni sa S. Korejom.

    1. Kako, brate slatki? Ne smem ni frižider više da otvorim. Bojim se da će odnekle da iskoči i opet da me ubeđuje kako nikada bolje nisam živeo.

  6. Kad mu usadim nasu tradicionalnu vrednost on se sasvim opusti i postane vrlo bezbrizan, zahvalan i pristojan decko.

  7. To je isto kao i sa Đilasom i Jeremićem. Njih optužuje za sve i svašta i ne ispušta ih iz usta svakodnevno, ni On ni njegovi saradnici . One koji su stvarno opasni ne pominje . Tako se i sa mrskim zapadom svađaju u medijima svaki dan, a svileni gajtan vreba sa druge strane .

  8. Vrlo prosto – da bude stalno u centru pažnje i ono što je još gore po nas da pati od manije proganjanja!! Da li sa razlogom – pa verovatno da. Svako „zato“, ima svoje „zašto“. Ali, da mu treba nekakva pomoć, u to nema sumnje. Ukoliko već nije prilično kasno!!

  9. Zaboravlja se jedna stvar – imamo posla sa neviđenom kukavicom.
    I naravno da će, ne samo od komarca praviti slona, već i umišljati da vidi slona tamo gde ga nema…

  10. Koliko se sećam znameniti adolf takođe beše ugrožen, i nije baš veselo završio. Ama što li?

  11. У праву су,поједини медији у Србији.Углавном на свим међународним посетама уз председника Александра се појављује и бивши председник Републике Српске господин Додик,тако да се мора водити рачуна о безбедности и Александра и Додика итд.Хвала богу да је посета председника Француске прошла без господина Додика уз Александра,неко је ту подвукао црту за разлику од посете господина Путина.

  12. Па, ако потпише, угроженост ће бити реална, људи су умирали због Србије, протеривани, тровани, уништена им је будућност да би сад неко, уцењен или уплашен за будућност свог детета, издао све. Притом, нити желим, нити призивам рат.

  13. Ja citam mnoge medije i nisam primetio da se u njima govori o fizickoj ugrozenosti Vucica .

  14. Metoda koja po misljenju laskavaca garantuje najdublju poziciju u njegovom straznjem telesnom otvoru, u kome usput receno vlada strasna konkurencija i guzva

    1. To ponešto govori i o ovom „narodu“?

  15. Jeste, ali samo ako pokvari stomak. Onda bi kuljalo na obe strane. Dehidrirala bi i drzava a svakako bi kolabirali vaskoliki kontrolisani mediji.

  16. A. V. ima dipolarni poremecaj licnosti. Svako ko zna malo psihologiju ce reci isto. U RS obicno sa tom dijagnozom ne mozete dobiti vozacku dozvolu ali evo zato mozete biti presednuk, vrhovni komandant…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.