Zašto se Bujošević uporno kandiduje za direktora RTS?

Polemike o ponovnoj kandidaturi aktuelnog v.d. direktora RTS-a za čelno mesto te kuće

Ostavite komentar


  1. Bujošević je samo “maska”. Medju kandidatima vidim budućeg generalnog direktora, ali ne smem da otkrijem.

  2. Katarina Živanović maestralna, kao i svaki put! Odličan tekst, odlični sagovornici! Interesantno je samo što niko ne spominje da dve hiljade zaposlenih u RTSu traži svojim potpisima da im Vasko Vasović bude generalni direktor. To se nikada u istoriji RTSa nije desilo. Hoće tog čoveka, imaju poverenje u njega i znaju da je on stanju da promeni ceo sistem. A sistem je pred raspadom i mora da se menja, svidelo se to vlastima ili ne. Za masovnu podršku radnika RTSa Vasoviću znam, jer radim u toj kući. I ovaj treći konkurs je farsa, tako da se čeka eventualna promena Upravnog odbora u aprilu i onda će krenuti opasan pritisak zaposlenih da se dovede Vasko Vasović na čelo RTSa. Tada će dobiti skoro stoprocentnu podršku. I to ne samo u RTSu… Još jedna čestitka Katarini za odličan tekst!

  3. Što pa da se ne kandiduje ako ima pravo, a ima?
    Bolje pitanje je čemu onda ova haranga (*) ako se čovek kreće u okviru svojih prava?

    (*) „…nikada nam nije odgovorio iako smo mu to pitanje postavljali svaki put kada se otvori konkurs a on kandiduje.“

  4. Ja nemam problem sa Bujoševićem, mene nervira ne produktivnost RTSa kao televizije koja ne proizvodi vrednost i nije podrška kulturi. A on je uporan u nameri da ostane prvi čovek ali nije dovoljno uporan i da menja vrednosti na bolje. Zapravo RTS je slika onoga koji ga vodi, naravno nije čovek kriv što su mu dometi toliki koliki jesu ali mora da zna kada je vreme da prepusti to nekom za koga smatra da je nekoliko klasa više od njega, po pitanju umetnosti i znanja da se stvore više

  5. Isuvise je sve komplikovano i diskreditovano. Prvo treba smeniti i zameniti sve ljude u Upravnom odboru. Bujosevicu jasno dati do znanja da mora da ide u penziju i da ne moze vise da se zabavlja svojim ucescima na konkursima.
    Jedina prava, iskrena, ljudska i strucna opcija je g. Vasko Vasovic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.