Zašto Zrenjaninci traže ostavku Judite Popović u REM-u

Ostavite komentar


  1. Judita Popović je jedina poštena osoba u REM-u. Ona se jedina javno bori protiv „neće da može“ zla. Umesto da je podržimo, ovako joj njen grad vraća. Poznato je da je direktor gimnazije dobio nalog od ministarstva obrazovanja i ceo slučaj bi brzo bio zaboravljen, tim pre što je profesorki isplaćena cela plata. Mnogo gore je što je direktor tehničke škole isunio naređenje školskog načelnika da na kontramiting pošalje svoje đake, opravda im časove, da vodu i sendvič. Đaci su uzeli i 3.000 dinara i besplatno otišla na izlet do Beograda.

  2. Judita je unutar REM-a „remetilački“ faktor i kad’ bi mogli da je smene,uradili bi to još odavno ! Ona „Kruela del Wil“ od pre(c)ednice REM-a,kad’ vidi Juditu,dobija grčeve u stomaku ! Verijem da je Juditi mnogo neprijatnije da sa njima sedi u tom „savetu“,(meni bi bilo) al’ za sve nas je još bolje da tamo ostane u da nas (iz prve ruke) obaveštava o svinjarijama koje nam se spremaju od istih !! Gdin. Cvejić,verovatno,nije „imao stomak“ za to,šta i kako „rade“ pa je napustio „savat“ ! Po meni šteta,jer bi u „dvojcu“ bili (ipak( mal(k)o jači !! Zato,prekinite da prozivate Juditu !!!

  3. Juditu je predložio LDP. Baš i nije neka opozicija. Nekad bio, ali Čeda danas???

  4. E moji Zrenjaninci! Zato nam je u gradu kako jeste jer ne prozivate koga treba već časne! Sram vas bilo! Ona i jeste dostojanstvena i hrabro je branila i brani slobodu medija u Srbiji, a vi ovako! Bruko! Prozovite sebe malo- gde ste, šta radite, ko u gradu vuče konce a vi ćutite ni ime šapatom ne kažete jer svi iz iste ćase jedete! Sramote jedne!

  5. Judita, svaka vama čast što ste izdržali sve ovo vreme u tom blatu.
    Dok govorite glasno, nemate se čega stideti.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.