Završen treći Wine Garden u Beogradu 1Foto: Ivana Čutura (Arhiva)

Proteklog vikenda u Botaničkoj bašti u Beogradu održana je manifestacija Wine Garden.

Na vinskom pikniku u centru grada svi su podjednako uživali u ukusima najboljih vina iz Srbije i regiona, a u ponudi su bila i vina iz Italije, Francuske, Španije i Moldavije.

Osim vina bila je bogata i gastronomska ponuda, a sve degustacije su bile besplatne.

Muzika jazz sastava, gudačkih kvarteta, virtuoza na gitari, uličnih svirača, kao i igrači swinga i rokabilija stvorili su divnu atmosferu u kojoj su tokom lagane šetnje, ali i sedeći i ležeći na travnjacima Botaničke bašte uživali posetioci svih uzrasta.

Pored Beograđana na Wine Gardenu je bilo i puno stranih gostiju, a svi posetioci su veoma vodili računa da Botanička bašta ostane čista i uredna, tako da nije bilo nikakvih problema i oštećenja biljaka.

Zaključak brojnih posetilaca je da je ovakva manifestacija nedostajala Beogradu i da bi tokom celog leta trebalo organizovati ovakva dešavanja.

Zato će već početkom jula Botanička bašta biti domaćin još dva velika i značajna događaja i to 3. i 4. džez festival „Jazz in the Garden“, na kome će nastupiti najbolji srpski džez muzičari, a 11. jula koncert će održati Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari