Završena letnja sezona na bazenu u Zaječaru: Počinju pripreme za zimsku 1

Iz Javno komunalnog preduzeća “Timok održavanje” saopštavaju da je danas zvanično završena letnja sezona na bazenu u Zaječaru.

Prema njihovim rečima ovogodišnja sezona je bila uspešna kao i prošlogodišnja, a najveća posećenost zabeležena je, kako se ističe u saopštenju, u julu.

„Kapija gradskog bazena od danas je zaključana, a podaci pokazuju da je sezona uspešno završena. Ove godine je, tokom trajanja kupališne sezone, na gradskom bazenu zabeleženo nešto više od 20.000 posetilaca. Zbog velikog broja sunčanih dana i visokih temperatura, najveći broj posetilaca zabeležen je tokom jula meseca, dok je tokom avgusta zabeležen pad posetilaca zbog nestabilnog vremena i velikog broja kišnih dana“, istakao je Vice Lalić, direktor JKP „Timok održavanje“.

On dodaje da je i ove, kao i prošle sezone, veliko interesovanje bilo za Školu plivanja.

„Kada govorimo o Školi plivanja, ove godine je takođe bilo veliko interesovanje roditelja i dece. Školu je pohađalo 85 mališana“, kazao je Lalić.

U Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“ kažu da sada polako počinju pripreme za predstojeću zimsku sezonu, te će uskoro početi radovi na ski-stazi, ali i na uređenju jaruga i putnih pravaca.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari