Zbog koncerta benda Ramštajn blokirane ulice i izmenjene linije gradskog prevoza 1Foto: EPA/Axel Heimken

Popularni nemački „industrial metal“ bend Ramštajn danas i sutra nastupa na Ušću, a zbog njihovog koncerta i velikog broja posetilaca određeni delovi Novog Beograda biće blokirani u petak i subotu. Kako je objavljeno na sajtu bgprevoz.rs, obustava je počela već jutros od šest časova.

Kako se navodi na sajtu saobraćaj u ulicama će biti obustavljen i gradski saobraćajni prevoz biće izmenjen danas i sutra od 06.00 do 24.00 časova, dok će u nedelju izmena biti od ponoći do podneva.

Danas i u subotu saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru Nikole Tesle na delu od raskrsnice sa Bulevarom Mihaila Pupina do ulice Trešnjinog cveta u oba smera. Takođe i u ulici Ušće, do od Bulevara Nikole Tesle pa do splava „Asteriks“.

Ove izmene važiće i u nedelju od ponoći, pa sve do podneva.

Takođe, na sajtu je navedeno, da će linije javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linije br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se u periodu od 06.00 do 24.00 časa u oba smera kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina, Trešnjinog cveta, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama;

Vozila sa linije javnog prevoza br. 60 (60L) će se u periodu od 06.00 do 24.00 časa kretati sledećom trasom:

U smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom;

U smeru ka Zelenom vencu vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije br. 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari