Zbog zagađenja u Boru krivične prijave protiv direktora Ziđin, gradonačelnika i ministra Trivana

Ostavite komentar


  1. Ministre, sve je to u redu što vi kažete i uradite, ali je problem što malo radite. Ali ne bih o vašem radu ali vas pozivam da dođete i prošetate obalama GRUŽANSKE AKUMULACIJE ( možda najveće u Srbiji) da vidite šta se tamo radi i kako se uništava životna sredina, ekologija i VODA. Ali molio bih vasd kada budete dolazili povedite i ostale ministre jer tamo ne postoji ni jedan zakon ove države koji nije prekršen – jednostavno tamo vlada užas nad užasima. A što je još gore – po ugledu na ovu akumulaciju to počinje da se javlja i na drugim jezerima. ministre to je voda , voda za piće!!!!!!!!

  2. Ovi iz pozicije se zale na vazduh, a ta Topionica bakra ih hrani jer rade u njoj. Ovde je opozicija debelo umesala prste. I laz je da Ministar nije obisao Bor.

  3. Malo istrazite ko je pravnik u Zidjinu a ko je sef za ekologiju opstine Bor. Posle toga ce te znati zasto sve sto se tice Zidjina i zagadjena vazduha u Boru ne izlazi brzo u javnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.