Zdravstvene knjižice na kućnu adresu

Ostavite komentar


  1. Bojim se da će ovo obećanje opet biti "ludom radovanje". Ne sumnjam da će sajt biti postavljen, ali jako sumnjam da će funkcionisati, bar u početku. Za razliku od privatnih firmi, koje su dobro vodile računa o tome da im sajtovi budu pregledni, estetski doterani, a naročito funkcionalni, sajtovi društvenih preduzeća, javnih ustanova i vlade uglavnom su veoma loše napravljeni, nepregledni su, a funkcionišu kao neurastenične osobe – čas rade, a čas ne. Odličan primer za ovo poređenje jeste sajt N1 i RTS-a. Dok je na prvom sve jasno vidljivo, logično postavljeno, praktično i funkcionalno predstavljeno, na drugom ne mogu da se snađu čak ni njihovi službenici kada traže konkretne emisije. A samo iz ove činjenice jasno je koliko je korupcija u Srbiji rasprostranjena: dok su sajtove privatnika radili vrhunski stručnjaci, sajtove državnih ustanova, po višestruko uvećanim cenama, radili su potpuni amateri i, najverovatnije, honorar delili sa naručiocima posla. Naravno, voleo bih da sada, u vezi sa zdravstvenim knjižicama, ne budem u pravu, ali se plašim da ću biti i da ću opet slušati nemušta izvinjenja i objašnjenja.

  2. Braćo, drugovi I prijatelji naprednjaci, pa zar je trebalo mesec dana da prođe od početka zamene zdravstvenih knjižica, neviđenih gužvi, redova I nerviranja, da neko stavi prst na čelo I seti se u kom veku živimo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.