Zdravstveni radnici ostali bez kovid dodatka usred novog talasa

Ostavite komentar


  1. Super, sada neka Ana Brnabić i Novak Nedić udju u crvenu, zonu ( naravno, bez naknade); jako bih volela da vidim SNS patriote na delu.., na rečima su jaki, već 30 godina i večito, slučajno, van zemlje, kada je gusto.

  2. Svaki dan se pojavljuju podaci sa povecanim brojem zaraženih i hospitalizovanih od korone. NIKO ne prica o novoj simptomatologiji a naročito KADA I ZAŠTO se hospitalizuju ljudi kada je ovo mnogo blazi oblik od prethodnih?

  3. Ne uplaćuje se već par meseci.
    Dodjite da radite u skafander ima na +40. Sramota!

  4. Direktor moje ustanove i nezna kako izgleda Covid amb. A dodatak smo videli (Dr) kad po 10 kad po 15%. Tehničari po 10% ali se upisivali ko kada i koliko ulazi.
    „Jedna tebi, jedna tebi, a kada će meni.“

  5. Kad je ovo ludlilo pocelo svi su bežali od kovid odeljenja i molili svoje sefove da ih ne stavljaju tamo.Kad su uvideli da se lepa para tu dobije ti isti zdravstveni radnici se umal

  6. Bruka i sramota zato što nam nedaju kovid dodatak neka d9dju oni da rade u skafanderima na +40 a za minimalac i da ne govorimo.Beda bruka i sramota.Tetkica u školi spremač8ca u distribuciji ima platu minimalac isto kao i naše spremačice u d.zdravlja.Bruka i sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.