Zdravstvo: Saradnja Srbije i SAD

Ostavite komentar


  1. Napredak zdravstva?
    Kome mislite da prodate te "fore i fazone"? Kao i sve drugo i zdravstvo je na NIZBRDICI…već oko 3 decenije vlada nepotizam i zapošljavanje samo podobnih kadrova koji su do diplome došli preko veza i vezica, kupli, dobili jer su u dilu sa službama…i tsl….zatim lekari (stručnjaci, hirurzi, anesteziolozi,….) decenijama odlaze a "vlast" da bi obezbedila rad bolnica izdaje lažne diplome (preko sistema Bolonja) gde se ODOMAĆILO (vlast preko rektorata i dekana) tera profesore da "puste" oko 30% studenata da polože ispite (iako nemaju pojima) samo da bi stvarali privid uspešne države….natavnici koji neće da učestvuju u toj BESMISLICI dobijaju šut kartu, pa vlast zaposli nove profesore (sega-mega-turbo-pink)….Ps. nego da ne zaboravim: da li su se ambasador i ministar slikali u Zemunu u Šilerovoj, "valja se", to je naša tradicija?!

  2. Evo ovde se vidi kvalitet naseg zdravstva koji je u usponu zahvaljujuci nasem ministru Loncaru i da ne zaboravim naseg premijera koji je osetio trenutak da stane iza svog drugara i tako spasi zdravstvo jer bez Loncara propadosmo .Sad ce da nas ameri lece i Loncar da zada zavrsni udarac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.