Zekić: Klanšček ispunjava sve uslove za predsednika UO RTS-a

Nastavlja se polemika o tome da li članovi upravnih odbora javnih servisa moraju da imaju fakultetsku diplomu

Ostavite komentar


  1. Kol’ko se sećam odredba o visokoj školskoj spremi potrebnoj za visoke funkcije u RTS-u uklonjena je kad je Aleksandar Tijanić “morao” biti izabran za generalnog direktora!

  2. Nekada je sve bilo tako kao što gospodin Gavrilović kaže, ali svet napreduje dosta velikom brzinom i mnogo oblasti, pravila i zakoni ne mogu da prate taj napredak. Naročito je to izraženo u IT-u. Tu imate mnoge ljude koji nisu završili fakultet, a veći su stručnjaci od nekih koji imaju doktorat, kao što ima slučajeva u mojoj kompaniji. I sam sam završio jedan fakultet, a sada se bavim totalno drugom delatnošću i mnogo sam veći stručnjak u toj drugoj, dok sam se od prve totalno udaljio. I znam mnogo takvih primera.

  3. Al ste našli temu… A tek sagovornike…. Zekić, Klanšček i onaj nesrećnik Gavrilović!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.