Zekić o dokumentarcu koji je Željko Mitrović najavio: Od izuzetnog javnog interesa je razotkriti društvene anomalije poput Bake Praseta

Ostavite komentar


  1. g. Zekic znamo da ste SNS vojnik ali se ipak malo upristojite i uklucite ono sto ste trebali da ukljucite kada ste dodeljivali frekvencije ovo vam je odgovor na sve ono sto vi smatrate normalnim a tek cemo da vidimo kada pocne novi Rijaliti, bas ste napredni, Ziveli

  2. „razmišljaću o tome kad se vratim sa odmora“ samo bahato i napredno. Od tolikog napornog rada ova komesarka za zastitu Pinka je zasluzila dug odmor, recimo u Zabeli, a nasa kolektivna sramota je da takvi o necemu o odlucuju.

  3. Da li iko može ozbiljno shvatiti i argumentovano reagovati na izjave ove vrste, pogotovu kada se zna za koga radi?

  4. Od izuzetnog nacionalnog interesa otkriti kriminalne radnje zeljka mitrovica,pink tv treba zabraniti to je nacionalnu zlo sramota kome se daje nacionalnu frekvencija

  5. Kako uništi prelepu Balaševićevu pesmu samo tako. Jel ima kraja ovoj bahatosti i dokle će da bude:“ne dam oliveru, pa šta!“

  6. Pa ova Zekićka i njen REM su najveće anomalije našeg društva, od njih sve kreće … u provaliju. Za našim tj. Domanovićevim vođom

  7. Vrhunski mi je zabavno sto jedan marginalni jutjuber radi posao za koji je nasa bedna drzava nesposobna…

  8. A Mitrović nije anomalija? A njegov sin koji se još hvali suđenjem za ubistvo devojke i bekstva sa lica mesta? Ima li igde ikoga normalnog?

  9. Progon Bake Praseta je počeo kad je napravio turneju po Kosovu obilazeći manastire pričajući afirmativno o srpskoj kulturnoj baštini. Tamo se sreo i sa decom koji su oduševljeno pozdravili svog omiljenog tjubera. Komunjare i lopovi koji se ubiše da predaju Kosovo Albancima su mu to grdno zamerili, a ta ružčasta anomalija je u toj grupi kao i rem gospođa.

  10. Bojim se da je odnos Mitrovic-Zekic i doslovno odnos dilera i ovisnika…
    Nema to veze sa *Srbijom*…

  11. Zekic +Mitrovic=AV truba&=Covid-22+buducnost za NASU DECU!Tuzno ali REALNOST(citaj RIJALITI BIRACI)

  12. ovu ženu treba smeniti sa svih državnih jasli. Ona ne misli dobro ni sebi ni društvu

  13. Zeljko Mitrovic,dugogodisnji prijatelj Aleksandra Vucica,jedan od pokrovitelja SNS-a,kome je dodeljena Pink televizija kao jedna od medijskih paravana Aleksandra Vucica…Za svoju ‘poniznu poslusnost’ prema gore pomenutom, Mitrovicu je omoguceno da ucestvuje u svim medijskim konkursima i da ih dobije bez premca…Pink televizija se vec.dugi niz godina koristi za,pored potreba Aleksandra Vucica i za obracune pojedinaca…Inace Mitrovic je u znatnoj meri umesan u mnoge ‘ mutne’ radnje koje se vesto prikrivaju…

  14. Ova spodoba se sad kvalifikuje za neko ministarstvo. SNS je leglo zla i njihovih pristalica satanista. Ovom jadu kraja nema.

  15. Nadam se da ce sudski organi da se bave njom kada dodje do smene vlasti… samo da ne padne u zaborav kao Dinkic.

  16. Zekić, pa Vi ste dali odlučujući doprinos u stvaranju ovog svinjca! Ne bih stavio ruku u vatru, da nemate i neka suvlasnička prava?

  17. Anomalije, prvo je masnikosa optuzio da su ga trovali, pa je namestio da Nemacka bolnica ne posalje izvestaj toksikologije nasoj policiji. Pa je svojoj ljubavnici dobacio narkotike u hotel, kad ono nisu radile kamere, na kraju je optuzen covek koji joj je dao lek za skidanje sa narkotika. Pa je zataskao ubistvo devojcice koje je pocinio njegov sin. Gospodjo vi ste zajedno sa njim velika anomalija.

  18. Ova zena je Mitrovicev sluga sta drugo. Samo prica sta joj se kaze.
    Zadruga je takodje od drustvenog znacaja.
    E moja Srbijo

Ostavite komentar


Društvo

PALATA PRAVDE

Održano pripremno ročište po tužbi dečaka ranjenog u „Ribnikaru“

U Višem sudu u Beogradu održano je pripremno ročište u parničnom postupku protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole. Ovu parnicu podneo je dečak J. D. koji je ranjen u pucnjavi, odnosno njegovi roditelji kao zakonski zastupnici, i to za naknadu štete usled fizičkog i psihičkog bola i pretrpljenog straha. Sledeće pripremno ročište zakazano je za 31. maj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.