Zelenović: Našao sam infektologa za privremenu bolnicu ali ne i Lončara

Ostavite komentar


  1. Bravo!Još jedan dokaz da su svi u Šapcu u predizbornoj kampanji.Kada se sve završi Zelenović će se hvaliti kako je za dva dana napravio smeštaj u Ekonomskoj ali ga republička vlast ignorisala. Vučić će se hvaliti minimalnim brojem umrlih, jer je on sve bacio na znak jednakosti između COVID 19 i kampanje. Zelenović ne priča kako je Benska bara raskopana mesecima i kako mnoge ulice nisu dezinfikovane do dana današnjeg a Vučić udara nasumce i usput deli respiratore kao da ih je on kupio od svoje plate.

    1. @Petar Aćimović. Ne bih rekao da se radi se o predizbornoj kampanji, mislim da je briga o lakšoj sudbini sugradjanina u pitanju. Da je reč o kampanji, onda se bi se potencirala činjenica da je dosta zaraze došlo od pripadnika SNS-a ( mislim na zarazu u zdravstvenom smislu, ona druga je uvek prisutna) , Žakić, pajić, gužvara prilikom prikupljanje potpisa za izbore u sedištu kod Doma Sindikata i još mnogo štošta. Ne sporim da je deo Bara raskopan. Verovatno tu ima politike, ali genrealno gledajući Šabac se zaista lepo razvija i meni je to drago. Dokle god se radi u korist svih gradjana ( složićeš se da u barama živi i pozicija i opozicija) dobro je i imaju moj glas. Ako omanu, glasaću možda za nekog trećeg, ali znam da za SNS sigurno neću. Zato treba razmišljati malo šire a ne samo u dvouglu vučić – sadašnja opozicija. Vreme je da prestanemo da pominjemo vučića i hranimo njegov ego, on je u suštini beznačajan lik kakav je ceo život i bio, nažalost politički je još živ jer ima baš aktivnu a još uvek nekažnjenu potporu svih prorežimskih poltronskih medija (RTS , informer i ostali tabloidi) koji ga drže na vlasti, ali ničija nije gorela do zore.

    1. I ja bih birao sajam a mislim i svako drugi jer je u beogradu ipak skoncentrisana najstucniji med kadar pa se moze očekivati i bolji tretman hotel cu birati kada budem hteo da uzivam

  2. Nedopustivo je voditi bilo kakva politička spletkarenja. Ceo Svet je na nogama. Mi ovde u Srbiji borimo se, protiv istog neprijatelja, na najvišem stručnom nivou uz pomoć države. Sve drugo ostavite za bolja vremena.

  3. Mislim da je sve ovo sa privremenom bolnicom ,u najmanju ruku neodgovornunecu reći da nije bilo dobronamerno,ali raditi na svoju ruku bez konsultacije sa vrhom drzave i strucnog medicinskog tima koji rukovodi . Ma koliko politicki bili različiti ,u ovoj akciji nesmemo raditi na svoju ruku van sistema.dali ce se postaviti pitanje koliko je koštelo opremanje takve bolnice ,koja najverovatnije neće imati pacijente.šta ce biti sa opremom kada se ovo završi.ako pustimo mašti na volju ,mozda se može postaviti pitanje dali se neko zeleeo okoristiti pa mu ovo bilo zgodna prilikaako sam dobro razumeo takve bolnice su trenutno otvorene u bg,ns i nišu i da je to za sada dovoljno i za njih je obezbeđeno medicinsko osoblje.sobzirom na to da je za funkcionisanje take bolnice potrebno mnogo medicinskog osoblja koga nema.imao bih mnogo toga reći što baš i ne ide u prilog bolniciali ću samo reći da ima dosta gradova u bez bolnice zašto bi šabac bio poseban.koliko znam svi pacijenti su zbrinuti.pustimo politiku sacuvajmo ljude..mozda je namera bila dobra ali je potez pogrešan.

  4. A ko ga je izgubio kad ga je on našao i ko mu je dao zadatak da traži?postoji jedan zdravstveni sistem Srbije i on je u ingerenciji Vlade republike Srbije a ne Zelenovića Kapetana na beli lađu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.