Željko Mitrović ipak najavljuje novi projekat: Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena 1Foto: Printsrceen

Uprkos najavama da će „na preporuku Aleksandra Vučića, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana“ ukinuti „Zadrugu“, Željko Mitrović najavio je desetak novih projekata, kao i novu „neprevaziđenu“ sezonu.

Iz Šimanovaca Mitrović se izvinio „najvernijim gledaocima“ što se ova sezona završila ranije, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitovanje okonča.

„Izvinjavam se (gledaocima) što malo ranije završavamo u ovoj sezoni, ali smo iskoristili vreme od ove najave da ćemo ranije završiti, iskoristili smo vreme da isprojektujemo sve ono što je neophodno za sledeću sezonu. Radimo desetak novih projekata, radimo u ovom ovde prostoru, radimo mnogo razvijeniji projekat, radimo nadogradnju i još jedan set koji je veći od ovog novog dela. Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena“, rekao je za svoju televiziju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Iz njegove izjave, ipak, nije jasno da li pod „novim projektom“ podrazumeva i novi rijaliti, odnosno koji će to novi projekat biti „rađen u istom prostoru“.

Razloga zašto je ova sezona „Zadruge“ ranije prekinuta, Mitrović se dotakao na svom Instagramu.

„Tužan završetak ‘Zadruge 6’, pola ekipe plače pola nemo tuguje, možda je trebalo ja da pozovem na miran protest 3 miliona heavy viewera za podršku ‘Zadruzi’ da okončamo ovu sumanuto-šizofrenu zamenu teza i da pokažemo koliko ko ima stvarnih pristalica i da demontiramo jednom zauvek ovo ludačko političko lešinarenje na velikim tragedijama sa kojima rijaliti nema nikakve ali baš nikakve odgovornosti! Ali nikad nije kasno! Stop teroru manjine nad većinom! Stop nasilju!“, napisao je Mitrović.

Podsetimo, sinoć je premijerka tvrdila da je rijaliti na Pinku ukinut.

„TV Pink je ukinuo rijaliti, Nova nikada nije pomenula da želi da ukine rijaliti, tako da je taj zahtev delimično ispunjen“, rekla je sinoć premijerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari