Ženske grudi su stvorene da bebama pruže kanabis

Konferencija Inicijative za promenu zakonske regulative kanabisa (IRKA)

Ostavite komentar


  1. Dami iz Irke savetujem da pre nego sto pocne da iznosi predloge, dobro procita pod kojim uslovima se u EU moze gajiti (i koristiti) marihuana u medicinske.svrhe. Takodje u ovim izjavama pomesane su medicinska i industrijska konoplja. ,Apelujem na sve sagovornike (i novinare) da o ovoj temi pricaju kako bi trebalo, ne.mesajuci babe i zabe.Ovako neupucenima posle ovih izjava.nista.nije jasno.

    1. Bilo bi lepo da se konoplja dekriminalizuje/legalizuje zato što je to dobra odluka, a ne zato što „tamo negde“ tako rade.

    2. Не постоји закон на нивоу Уније који се бави тим питањем.

  2. Припрема терена за легализацију марихуане, добар профит па ће јелте и ту бити „уградње“. Ко је живео близу пушача „траве“ зна колико то заудара и смета сваком нормалном али нова „нормалност“ је оно што је некад било болест зависности. Сад све полако постаје друштвена болест.

    1. Bobo, uz dužno poštovanje, Vi pojma nemate o čemu govorite. Imam člana porodice koji je pobedio rak ponajviše zahvaljujući ulju kanabisa( i to ne CBD, već THC ulju tj. psihoaktivnoj supstanci koja se nalazi u kanabisu). Takodje, za razliku od drugih zavisnosti, ne postoji dokumentovan slučaj da je neko umro od pušenja/jedenja ili bilo kog drugog načina konzumacije marihuane. Dalje, marihuana za razliku od alkohola i nekih sintetičkih droga ne tera korisnika na agresiju, već naprotiv ima smirujuće dejstvo. Stvarno nema razloga da bude kriminalizovana kada je samo biljka, a razlog zbog koga je ilegalna možete naći na internetu ako malo dublje prokopate, ali samo da kažem da je to zbog toga što bi neko izgubio mnogo para u protivnom. Puno pozdrava iz Šumadije, pa kad nekad u budućnosti budemo mogli da je gajimo da svratite, da probate, videćete da je to potpuno drugačije od priče koji Vam serviraju mediji.
      P.S. Meni smeta kako kiseo kupus zaudara pa ga opet jedem

      1. Sumadinac, znas nekog ko je pobedio kancer uljem kanabisa? Kako te nije sramota da notorno lazes?

        1. Priča obično ide tako da koriste sve blagodeti moderne medicine, uzmu ulje kanabisa. Iz ta dva oni zaključe da im je pomogao kanabis… kamo sreće da je to moguće.

    2. Шта Ви, Боби, имате против профита? Зар није боље да људи легално производе ову робу у Србији и плаћају порез (илити „уградњу“ у Вашем жаргону), него да је из Албаније илегално увозе криминални кланови? Морам да приметим и то да је глупо да изједначавате уживање конопље с зависношћу – да то има некаквог смисла, и пиво би било илегално!

  3. Tako je! Ako ova “ Inicijativa za promenu zakonske regulative kanabisa“ ne spasi opoziciju tj. „elitu“ ni jedna druga njena Inicijativa nece. Povuces dobro lulu i svet vidis roze i bez SNS-a, naravno.

  4. Da kanabis leči, svi bi bili zdravi, niko ne bi imao rak, multiplu sklerozu i još mnogo teških oboljenja za kojih lek ne postoji, prema tome, manite se budalaština. Ko hoće nek se drogira, duva, truje, ali ne lažite narod zarad sopstvenih hirova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.