Zločin bez kazne

Ostavite komentar


  1. Iznenadjen sam „brigom medija“ „Danas“ za sudbinu Srba na KiM . Sta to treba da znaci ?

  2. Ocekujem navalu koemntara aljbanskih patriljota i dezurnih autosovinista u kojiam ce i za ova ubistva okriviti Srbe ili ono sto je „in“ u zadnje vreme, Ruse.

  3. Svi zločini na Kosovu i Metohiji počinjeni nad Srbina u razdoblju od poslednjih stotinak godina, mogu se uvrstiti u ZLOČINE BEZ KAZNE. Samo, za takav odnos i pristup prema žrtvama iz sopstvenog naroda, najviše krivice snose Srbi. I danas nije oportuno pričati o srpskim žrtvama. Valjda nas je stid da njima „mašemo“, kako govore defetisti, peta kolona i urodjeni autošovinist?! Voleo bih da su ranije bili dostupni javnosti izveštaji srpskih konzula Nušića, Rakića i Ilića iz Prištine, u kojima se detaljno opisuje „arnautski teror“, koji se po svojoj bestijalnosti i surovosti ništa ne razlikuje od današnjeg terora. Metode i ciljevi su ostali isti. Noisu oni krivi što mi ni za stotinu godina nismo uspeli da shvatimo najosnovnije stvari i postavimo se ispravno prema ovoj naditućoj pošasti. Mi smo plaćali izbeglice iz Albanije i naseljavali ih uz Prepolaz bliže Srbiji. Poslednji su „pali“ Peć, Prizren, Djakovica. Sve su radili planski jer su videli da imaju posla sa infantilnim, anacaionalnim i nezrelim narodom. Tako se ponašaju i danas.Oliver Ivanović je poslednja epizoda njihovog terora. U Srbiji se uspešno prenosi albanska priča da su to uradili Srbi? Valjda je Oliver Ivanović bio na trogodišnjem robiujanju da bi ga Albanci sačuvali i zaštiti. Albanski ambasador u Austriji nje upravo izjavio da ubisu treba tražiti medju Srbima?! Ako je suditi po dosadašnjoj praksi, albanski ambasador je potpuno u „pravu“?! Neko će pitati kako? Jednostavno?! Uzimajući u obzir dosadašnju praksu, Albanci su potpuno „nevini“. Pobijeno je, nestalo i silovano na hiljade Srba, da ne govorim o proteranima, A DA JOŠ NIJEDAN ALBANAC nije odgovarao? Znači, u tako „čistom i poštenom“ narodu ne treba tražit ubicu ni za Olivera Ivanovića. Ima tu još jedan momenat na koji Albanci oduvek računaju. Računaju na glupost i infantilnost „Škija“, kako nas iz „milošte“ zovu. Znaju oni da će se naći stotine i stotine onih, koji bi zapalili Srbiju samo sa nadom da će u njoj izgoreti njihovi politički protivnici odnosno, oni koje mrze. I uvek Albanci igraju na tu „kartu“. Znaju da je taj naš USUD uvek jači od zdravog razuma. Nisu ni sada pogrešili. Pogledajte forume? Na nekima nije dozvoljeno suprotno mišljenje, kao da je ubica već poznat samo još ne mogu da mu obelodane ime. Koštunica je kao „veliki zločinac“, kome su pokušali da natovare najgnusnije zločine, otišao u penziju i povukao se iz politike. Sada imamo novog „Koštunicu“ koga u duhu onog našeg već poznatog morala i usuda treba ispljuvati i uvaliti u blato. Kome je stalo do izginulih u autobusu „Niš ekspresa“, kome je stalo do pobijene dece dok su se kupala u bistrici, do onih žetelaca streljanih na svojim njivana, do Olivera Ivanovića? Dok je tako Albanci ne moraju da brinu. „Škije“ će završiti sav posao umesto njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.