Zoran Živković o novom direktoru BIA: Glavna uloga dodeljena profesionalcu, a službu vodi „večni Vučić“

Ostavite komentar


  1. Neko ko je došao u Službu pren nešto manje od godinu dana ne može se okarakterisati kao „profesionalac iz Službe“ Metodologija rada u Službi i Policiji se toliko razlikuje,da samo amateri mogu da ih izjednačavaju.Dakle,ovo samo liči na dalje urušavanje Službe,koja će postepeno, ukoliko se nastavi sa ovakvom kadrovskom politikom,izgubiti svoj temelj i svrhu postojanja.

  2. Živković nema pojma, otkad je to u Srbiji stručnost parametar za bilo koje mesto u državnom sistemu?

  3. Pa i Zoki bio-savezni ministar odbrane, na osnovu iskustva-ne nego zbog političke partije ili znanja.

  4. Jovo , ti verovatno jesi izuzetno obrazovan ! Kakve to (obrazovanje) ima veze sa temom o kojoj je Zivkovic govorio , gde je pogresio i reci tacno gde si ti (namerno malo t) osetio manjak njegovog obrazovanja ?! Ili mozda pises po zadatku !!!

  5. Kakve veze si ti imao kao ministar policije kad nisi bio ni pozornik, zato si u svoje vrema uhapsio 11000 ljudi, šta kažeš što je sigurno, sigurno pa će vidimo ko je šta učinio.

  6. Samo da nam je BIA ziva, zdrava, i korumpirana, i zivecemo dobro, da ne kazem odlicno!

  7. Odakle se izvuce sad ova persona,zar on nije teska proslost.Izgleda da se probudi samo kad su neki izbori,al uvek se kasno probudi.

  8. Ali sto je Radovanovic na intervju na Prvoj dosao u paradnoj uniformi, sa sve onim koncima i konopcima, odmah je bilo jasno o kakvom se „kadru“ radi. Nema veze, samo neka se okruzi „strucnjacima“ po ugledu na sebe pa rusofilskoj politici nece biti kraja. Npr. ima tamo i neki Zeljski na visokom mestu, dosao iz Novoga Sada gde je instalirao filijalu KGB-a u zgradi Naftagasa tj. NIS-a.

  9. Jedan od njzaslužnijih za predsednikovanje AV je upravo taj vinogradar iz Niša Zoran Živković. Bilo bi bolje da ćuti.

  10. Pa ovaj lik je jedva i osnovnu školu završio a bio ministar. Zemljo otvori se,kad je on mogao nešto da komentariše?

  11. Bivši ministar unutrašnjih poslova i bivši predsednik Vlade iz vremena DOS-a sada deli „lekcije“ko je upleten u kriminal i ko je glavni u rukovođenju svim i svačim ,ko drugi nego „večiti Vučić“.Ko proziva Vučića ,Živković „veliki“ političar i veliki stručnjak ,bivši taksista,više nije a ne znam da li je još Vinar sa vinarijom od kad nije na funkciji?Prvo neka objasni ko je sve bio u skupštinskom klupama iz kiminalnog miljea ,ko je ubio Đinđića, gde je bila tada DOS-ovska policija i BIA da zaštiti Đinđića ,o državi su brinuli Amerikanci a DOS izvršavao .Sada u vrhu BIA „smrdi“kako kaže DOS-ovac Živković.Dok je on(Živković) bio u vrhu tada nije smrdelo ,da nije možda mirisalona zapadne ambasade?Njima DOS-ovcima je mirisalo na USA dolare koliko su pokrali Srbiju,unakazili policiju ,BIA bez prava glasa,razoružali vojsku Srbije ,ukinuli vojni rok ,uveli“tranziciju“-valjda se tako lepše kaže burazerska pljačka ,rasprodaja svega što se dalo prodati a pare strpati u džepove i sada držati govor o poštenju?Kao on je neko ko će da soli pamet a dok je on bio ministar unutrašnjih poslova mafijaši kolo vodili .

  12. Gospodine Živkoviću, kako se osećate posle toliko godina kada ste od naroda oteli onolike hektare za vaše vinograde?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.