Žujović: Uvesti kovid-propusnice, premijerkina objašnjenja vređaju građane

Ostavite komentar


  1. Dragi moj, doktore. Vidite i sami da se polovina građana đavolu dala i ni maske ne nose, a velikim delom ste krivi vi lekari. Imate preko polovine lekara i medicinara koji su antivakseri i koji računaju unapred da propusnice neće niko pregledati. Premijerki su vlasnici kafana i kafa rekli da im je nezgodno da odbacuju novac od nevakcinisanih, a to znači da bi i oni sedeli u istim bez propusnica kao što ni sada ne nose maske. Država je sve dala, sve obezbedila, a videćemo šta će ova pošast doneti i koga sve odneti, a pošto najviše kosi nevakcinisane, doći će trenutak, ja procenjujem u januaru kada će vakcinisanje morati da se vrši i noću, jer će udar zaraze dostići pogubne razmere i to baš po ove koji ne haju ni za maske, a kamoli za propusnice. Lekari nam ne veruju u vakcine, u lekove. Vi napadate premijerku, a prof. Nestorović ide okolo i priča da ga kao antivaksera podržava ceo medicinski fakultet u Beogradu. Osvrnite se tamo i vidite šta se dešava. Evo već koja trudnica gubi život slušajući kolegu „budalu“ da se trudnice nikako ne vakcinišu, a kad ga pitaju šta je sa preminulim trudnicama, kaže da je statistički/brojkama to beznačajan procenat. Život se završava pre ili kasnije!?

  2. Potrebni ste građanima Srbije, mnogo je dezinformacija i namerno pravljenja haosa u medijima jer ova vlast u svom neznanju najbolje funkcioniše sve afere koje postoje samo im služe da pokriju svoj nerad jer nijednu nisu rešili tako se ponašaju i prema zdravstvenih situaciji u našoj zemlji. Sve što ste izneli potvrđuje pravilo, građani moraju da budu odgovorni prema sebi a zatim i prema drugima. Srdačan pozdrav Vama.

  3. gospodin doktor nije informisan da su u crnoj gori juče ukinute kovid propusnice, jer su grubo kršile ljudska prava, a bilo je protesta u podgorici. pa neka pročita neke vesti koje nisu bajate

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.