Žujović: Zatvaranje svega na dve nedelje ili nastavak zaražavanja

Ostavite komentar


  1. Pa,ako nakon godinu dana epidemije jedino znate za zatvaranje,DOKTORE,bolje da pomremo od korone, već kao beskućnici,gladni i obespravljeni!

  2. Još jedan stručnjak, epidemiolog, političar u pokušaju, koji je u startu uspeo da se posvađa sa članovima svog Pokreta

  3. Zatvaranje na dve nedelje neće rešiti ništa. Veliki je broj zaraženih koji će i u izolaciji zaraziti mnoge, a ovi će posle dve nedelje nastaviti sa zaražavanjem. Samo striktno poštovanje mera i vakcinacija mogu da ublaže pa konačno reše problem. Da se govori o zatvaranju na četiri nedelje rekao bih da je to dobar predlog.

  4. Šta je donelo zatvaranje nekim drugim zemljama? U komšiluku imamo npr. Austriju koja je mesecima u lockdownu, ne dve nedelje nego 4 meseca i biće i dalje. I? Imaju konstantan broj zaraženih a nekad i u porastu. Da ne pominjem da je to uglavnom disciplinovan narod koji zaista prati i sledi propisane mere. Zašto sprovoditi nešto tako neefikasno?

  5. Bravo gospon doktore. Zna se sta najbolje pliva na povrsini. Tu smo svetski sampioni. Kakav narod- takva vlast. Dno dna.

  6. Par dana veterinar Šekler, pa par dana Žujović, pa prstohvat onog što najavljuje 4. dozu, zaboravih mu ime… Relativno neistrošene face da poguraju narativ…

  7. Doco, objasnite cemu ce doprineti zatvaranje i na koji nacin, precizno i bez uvijanja. Sta ce da se desi i kako posle toga. Naravno, morate stati iza svojih reci, strukovno, pravno i materijalno, jer cete u protivnom morati da odgovarate za jos izgubljenih radnih mesta koja su najvece zrtve ove “posasti”. P.s. uz sav pijetet prema preminulima od korone, ali i svih ostalih bolesnika koji su preminuli od kardiovaskularnih bolesti i bolesti kancera o kojima se uopste i ne pise, jer se izgleda umire samo od korone.

  8. Besmislica. Oksfordska studija a i prosta logika pokazala odavno da zatvaranje ne radi. Ne postoji razlika recimo u stopama zarazavanja drzava u Americi sa i bez zatvaranja. Ali je jelte politicki zgodno plasiti narod i siriti narativ koji ostavlja utisak da se nesto radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.