Andrej Vučić brisan iz registra fantomske firme

* Na zahtev Andreja Vučića APR je u ponedeljak izbrisala njegovo ime iz registra gde se vodio kao vlasnik i direktor firme Asomakum
TRAGOM: Sud je utvrdio da je preduzeće Asomakum otvoreno na osnovu falsifikovane lične karte Andreja Vučića, ali se još ne zna ko je pravi osnivač

Ostavite komentar


  1. Snašao se i naučio bata u međuvremenu – sad ima mnogo bolje posredničke agencije za otvaranje firmi, pouzdane notare za overavanje i tajnost ugovora i pouzdane likove za "upravljanje" carstvom. Nije više lud da registruje firmu na svoje ime i adresu.

  2. Iako sam protivnik sumnjive privredne aktivnosti pomenute osobe, hteo bih da istaknem nedovoljno znanje ili objektivnost novinara, a to je cinjenica da se odlaze primena odredbi cl. 546-548 do izmena i dopuna zakona o privrednim drustvima u skladu sa misljenjem ministarstva pravde..

  3. Jeftini štosovi braće kabadahija iz sokaka u palanci zvanoj Srbija.

  4. Šta bi značilo ovo "Asomakum", zna li neko. Možda skraćenica od A, Soma (Milon) Kumu. Boga ti pitaj, tko kome i koliko…

  5. Проблем је у томе што је пре два дана пред камерама влада Србије са овом фирмом потписала уговор о отварању рудника литијума!

    Не зан се ко је власник компаније а влада Србије потписује уговор са таквом фирмом? Има ли у влади Србије неко са пола грама здраве памети?

  6. Koliko Danas smara vise sa svojim tekstovima to je neverovatno, ugledajte se bar malo na portal blica I b92 , nije ni cudo sto vas niko ne cita uostalom nema sta ni da se procita

  7. Nije mi jasno sto napadaju bezveze ovog coveka . To verovatno da bi nervirali Vucica. ccccc

  8. I onda neko veruje bratu Predsedniku kad prica na Pinku kako se njegova familija ““nije bogatila““. Nije nego. Bratija je sve prcavija dok narod crkava. Fuj !

  9. A sta je sa "A.V.-A.V." firmom ona jos uvek ““uspesno" postoji, nalazi se na uspesnom prvom mestu u Srbiji. Ma ljudi moji fantomi i fantomskih firmi imamo za izvoz, sve one se sele na Sejsele, Kanarska i Uskrsnja ostrva, za svaki sluca. Zmija – zmiji grize rep, tako do beskonacnosti. Vazno je da su BRACA VUCICI ( A.V.-A.V. ) soloventni a za narod i prostu raju koga briga i onako je tretiraju kao marvu ili bezrepu stoku koja im je samo potrebna od izbora do izbora. Bravo braco – TAKO TREBA, SAMO JAKO BRZE BOLJE I NAPREDNO, NEGO STA.

  10. Уђеш у власт и - радиш шта год хоћеш.

  11. "..Privredni sud prošle godine doneo pravosnažnu presudu da joj je osnivački akt ništav, sve do ponedeljka je i prema podacima Agencije za privredne registre, imala i vlasnika i zakonskog zastupnika, a od ponedeljka ni jedno ni drugo…" To jos uvek ne znaci da preko nje ne mogu da se premecu pare. Srbija je ovo. Njene zakone ne pisu sveci sa nebesa vec burazeri, korisnici istih.

  12. Zakoni, zakoni i kako se primenjuju, šta je važnije, koji zarez je bitniji. Užas. Važno je da je LK falsifikovana i da to treba da se izbriše, makar zbog toga. A sramota je da Živković to provlači, a zna istinu.

  13. To je relugaran proces ako je licna karta ukradena i firma otvorena na osnovu ukradenih dokumenata. Ovakve stvari se hajpuju samo zato da bi se napadao Vucic. Jasno kao dan.

  14. Kamere iz banaka gde su otvoreni računi? Odgovornost lica iz banke što nije proverilo autentičnost dokumenta lica koje je otvorilo račun? Odgovornost Poreske uprave pri dodeli PIB-a? Odgovornost APR-a pri registraciji jer nisu proverili autentičnost identifikacionih dokumenata? ??? Šarada. Kao i sve u ovoj američkoj provinciji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.