Atlantik grupa najbolji Poslodavac-Partner na srpskom tržištu 1Elizabeta Mirčevska i Aleksandar Zemunić

Atlantik grupa postala je i na srpskom tržištu nosilac prestižnog certifikata Poslodavac-Partner.

Reč je o priznanju koje konsultantska kuća SELECTIO dodeljuje kompanijama koje ostvaruju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima. Atlantik grupa je u procesu ocenjivanja ostvarila 95 odsto od ukupno broja bodova pokazujući i na taj način koliko ulaže u razvoj svojih zaposlenih.

Osnov održivog poslovanja svake kompanije je da postane svesna važnosti i potrebe sopstvenog uticaja na unapređenje opštih društvenih uslova, što pre svega podrazumeva odgovorni i etički odnos kompanije prema zaposlenima, uz poštovanje ljudskih i radnih prava. Zato smo se, osim na dobre rezultate poslovanja, fokusirali i na podršku zaposlenima da maksimalno iskoriste sopstvene potencijale, kao i na privlačenje i negovanje talenata„, izjavio je na konferenciji za novinare upriličenoj povodom uručivanja certifikata, Vladimir Čupić, direktor predstavništva Atlantik grupe za Srbiju.

Aleksandar Zemunić, član Uprave kompanije SELECTIO, uručio je certifikat Elizabeti Mirčevskoj, regionalnoj direktorki ljudskih resursa za Srbiju i Makedoniju Atlantik grupe, koja je naglasila da je time zaokružen kontinuitet od deset godina u izvrsnosti upravljanja ljudskim potencijalima u Atlantik grupi. Projekat Poslodavac-Partner pokrenut je pre dvanaest godina i do sada je u njemu učestvovalo više od 100 organizacija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari