Bajatović: Uvođenje tranzitne takse za gas u Bugarskoj odražava se na cenu tog energenta

Ostavite komentar


  1. Dokle ce nesposobni partijski kadrovi da budu na celu vaznih kompanija u drzavi Srbiji.Pravi primer je Bajatovic koji je na celu kompanije a ne zasluzuje ni po kakvom osnovu.Strucnjaci odlaze iz drzave Srbije koji bi funkcije koje obavljaju partijski kadrovi uspesnije obavljali a jedina mana im je sto nemaju partijsku knjizicu .

  2. Da li vi smatrate da je Bugarska pravila gasovod do granice sa Srbijom zbog ljubavi ili ga je pravila da bi joj taj gasovod donosio profit ( a ne vulgarno tumačenje da Srbija i Madjarska pune budžet Bugarske).Pa i ti si govorio kolika će biti zarada Srbije od tranzita gasa preko njene teritorije (Madjarskoj,Kosovu,Bosni i Hercegovini,Hrvatskoj,Austriji….).Jadnostavno i vi povećajte taksu za transport gasa korisnicima (ako ih imate) i eto para.

  3. Bravo, potpuna istina sve što su uradili ovi iz SPS su katastrofa za srpski narod! Lustracija samo može spasiti ovaj napaćeni narod!!

  4. To ti je tako kad nemaš konkurenciju. Znaš ti dobro šta to znaci. Jer i ti isto tako ne želiš konkurenta za tvoje radno mesto.

  5. Ко би рекао да Бугари воле леба без мотике!Мораћемо да повећамо транзитну таксу за Македонију,Црну Гору,БиХ и Хрватску.Таман да се Еурооејци договоре са Бугарима о загађивању ваздуха Турској и Грчкој. Ех,да је Александар Невски жив или Тодор неприкосновени све би било другачије! Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️

  6. Da bi dobili gas preko IN GASA treba vam kopija plana parcele.A država nije digitalizovala katarstarski plan.
    I nemate kome da se žaliti, iako ste skroz legalni.

  7. Ovo jako liči na naš film „Ko to tamo peva“. Znate onu scenu:“ Buši! Ha!Ha!Ha!“

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.