„Beograd u poređenju sa Zagrebom, Budimpeštom i Bečom još uvek jeftin“: Prodaja stanova u Beogradu opala za više od 32 odsto, a šta je sa cenama?

Ostavite komentar


  1. Propaganda investitora i agenata pod sponzorstvom ljudi iz vlasti koji su cesto ili njima bliski i investitori.

  2. Kupis stan zarobis se a on nefunkcionalan nepoveziv na ulicu.Pomama među mladima ali treba razmisljati.Nije mi jasno da ima prelepih kuca po unutrasnjosti a svi hrle u velike gradove.

  3. Realna cena za Beograd, za ove bedne medijana plate – 1000 eur/m2. Sve ostalo je pranje para od sistemske korupcije u javnim nabavkama i slično.

  4. Eh da mi je matematičarka novinarka… „.. poslednjem tromesečju prošle godine iznosila je 870 miliona evra, što je kada se uporedi sa 1.219 miliona evra koliko je iznosila u istom periodu 2022. godine predstavlja pad od 349 evra“…

  5. Stanovnistvo Srbije je jako staro a mladi odlaze a tu je ogroman broj nasledjenih nekretnina , narod je siromasan ne mogu da plate stanarinu i dazbine , stanova ima daleko vise nego sto je potraznja a moramo uzeti u obzir da su stanovi jako loseg kvaliteta , moramo uzeti u obzir politicku nestabilnost pravosudje ne funkcionise ekonomska nestabilnost !!!

  6. Prodaja stanova ce da krene kada vlasnici ukapiraju da Rusi vise ne dolaze i oni koji su dosli su kupili ili iznajmljuju stanove,ali i to sada iskljucivo po normalnim cenama i niko nece da plati cenu stana koliko oni maštaju i koliko njima treba para,nego onoliko koliko vredi,a to je bar 10% nize od cena koje traze i dalje!!

  7. Boze me sačuvaj. Ovaj poredi Beograd,sa Bečom,Budimpeštom,Zagrbom. Nas nivo poredjenja prijatelju je Pdgorica,Tirana,Skoplje.

  8. Kako ekipa oko investitora filuje priču i drži tenziju na večitom poskupljenju. Samo ono što im ide na ruku. Sve ovo oko cena nekretnina se svodi na kombinaciju loše investicione politike, lakog obrta kroz građevinu, dobrim delom državnih para, i narativa agencija za nekretnine i investitora da su baš sve prodali i da je ogromna potražnja (još malobpa nestalo), što nije tačno.

  9. E daleko su Insanbul i Bec…mozete plasirati ovakve clanke ali kupovine nema…sto pre se prikagodite traznji bice manji pad cena a ovako nas ceka lom

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.