Svima koji grade kuću ili imaju bilo kakve druge građevinske poslove, ali ne i gotov novac da bi to kupili, kompanija Lafarge je ovih dana osmislila i ponudila kredite, na koje, ukoliko se uzimaju sa rokom otplate na godinu dana, nema kamate.


– Lafarge finale krediti se odobravaju na stovarištima građevinskog materijala širom Srbije za fizička lica koja su zaposlena ili za penzionere i to za kupovinu građevinskog materijala. Maksimalan iznos kredita je do 350.000 dinara sa rokom otplate do tri godine. U pitanju su fiksni, dinarski krediti bez učešća, sa nepromenjivom kamatnom stopom, bez vezivanja za kurs evra, bez troškova obrade i bez potrebe prenosa plate – kaže za Biznis direktor marketinga Lafarge Dejan Jančić.

On ističe kako je procedura odobravanja brza i jednostavna i da sve može da se završi u roku od dva sata. „Lafarge finale krediti su sufinansirajući krediti gde naša kompanija, banka i stovarište građevinskog materijala preuzimaju deo troškova u korist građana, čime ove pozajmice činimo pristupačnim“, napominje naš sagovornik.

Na primer, ukoliko podignete kredit od 100.000 dinara na godinu dana, vratićete isto toliko, a mesečna rata iznosiće 8.333 dinara. U slučaju da se isti iznos uzima na tri godine, mesečna rata je 3.443 dinara, a ukupan iznos otplate je nešto manji od 124.000 dinara.

Kamatna stopa od nula odsto na kredite sa rokom otplate godinu dana važi ne samo za proizvode Lafarge, već i za sve ostale koji se nađu na stovarištima.

– Lista proizvoda koji se mogu kupiti na stovarištima sadrži raznovrstan građevinski materijal čime se pokrivaju gotovo sve potrebe građana. Pored Lafarge materijala, lista uključuje i elektro materijal, opremu za kupatila, PVC materijale, pokrivne elemente, proizvode od betona – napominje Jančić.

Lafarge radi sa velikim brojem stovarišta građevinskih materijala u Srbiji, a kako ističe Jančić u planu je da ih uskoro bude u svakom većem gradu. „U ovoj formi planirano je da Lafarge Finale krediti traju do kraja godine. Svakako u saglasnosti sa našim partnerima i prema rezultatima, ovaj projekat planiramo da razvijamo i širimo i dalje, kako bismo građanima omogućili da grade po povoljnijim cenama, ali i da podstaknemo građevinsku industriju Srbije“, napominje naš sagovornik.

Jančić kaže da je do sada odobreno 15 kredita ukupne vrednosti 1,5 miliona dinara, kao i da je interesovanje veoma veliko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari