Biljana Stepanović: Dok Vučić crta na tabli, građani ne znaju da li da veruju televizoru ili frižideru

Ostavite komentar


  1. Ako se uzme i obzir da se evro vrstacki odrzava na 116 dinara imesto realnih 300, dobija se tacan iznos plata u Srbiji, oko 200 evra.

  2. Biljana Stepanović bi trebalo da se bavi konstruktivnom kritikom i predlaganjem rešenja za probleme u društvu, umesto da se bavi ovakvim nebitnim i destruktivnim komentarima.

  3. Kako može Biljana Stepanović da tvrdi da građani ne znaju kome da veruju, kad se i sama bavi politikom koja je često izvor manipulacije i dezinformacija?

  4. I ovde se kote botovi…
    Ko voli da bude u zabludi nek jede sendvič …

  5. Jak faktor. Biljana. Kada obični gradjani vide nju i takve slične, koje liče kao jaje jajetu, večito namračene i nezadovoljne AV im je još miliji i draži.

  6. Ijuuu koliko botova! I na ovom portalu mora pod hitno da se izvrši deratizacija!

  7. Biljana ja vise verujem frizideru.Kad ga otvorim vidim koloko je ova drzava propala.

  8. Brano Biljana! Uvek na mestu, kratko i jasno! A ko hoće, i może, neka žmuri na sve! Veliki pozdrav!

  9. Ma platezna moc ili potrosacka korpa to je pravo cinjenicno stanje.Ovo sto se obaj frlja sa procenti i sa nikad vece plate to on neka tamo u svojoj glavi rešava.

  10. Vjerujem frizideru, kada ga otvorim a on pun ko oko, veci izbor neg u britis marketima. A tabla ko tabla, ja sam uvijek na tabli sve grijesio, ima sundjer pa se izbrise.

  11. U Skupštini R.Srbije postoji sjajna opozicija koja bi mogla mnogo da uradi u razotkrivanju krominala u R.Srbiji samo kada bi bilo malo više složna.U tom poslu želim svu sreću.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.