„Bogougodno delo“ o trošku građana

Užička vlast namerava da maksimalno umanji naknadu za uređivanje za parcelu koju je poklonila SPC

Ostavite komentar


  1. Исправно, подржавам ужичку власт, добро су учинили и не би било лоше да су још више помогли изградњу храма.

  2. Zar Uzice nema pametnijih i hitnijih stavki,..u skolstvu…zdravstvu
    Dosfa tib gluposti, rasipanje para za nesto sto je nepitrebno
    Moliti se moze ako ih je mnogo,u blizini crkve…. predvorje….ili kod kuce

  3. Kako niko ne reaguje ovako za niški aerodrom. Država je prodala beogradski sa obrazloženjem da nema dobro upravljanje a sada uzima niški da sa njim upravlja. DraugO pitanje je kakvo je to uređenje zemljišta za crkvu kad ti nema ništa

  4. Umesto da crkva plaća porez, siromašni građani finansiraju bogate popove u limuzinama od 50.000 evra.

  5. Sada je potrebno da se Islamska zajednica obrati novom gradonacelniku Beograda sa zahtevom da im se isplati pomoc u iznosu od 100.000.000 Evra kako bi dosli u posed zemljista na kojem ce izgraditi dzamiju. I greadjani muslimanske veroispovesti su gradjani Srbije koji treba u prikladnom objektu da se obracaju Bogu.

  6. Свака част ужичкој власти! Велико дело су учининли! Надам се да ће тако помоћи и власт у Љигу изградњу новог храма Божијег..

  7. „Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce.“

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.