„Po ‘Boljoj ceni’ nema hleba i majoneza“: Pitali smo građane da li su „pohrlili“ u markete nakon sniženja (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Sutra će predsednik žmiriti na jedno oko da bi se solidarisao sa građanima slabog vida, a prekosutra će odložiti plaćanje telefona da bi se solidarisao sa onima kojima nije stigla plata.

  2. Vi iz Danasa sa donatorskim dnevnicama trebalo bi da jedete kavijar, a pitam te izmišljene prodavačice zašto marketi prodaju parizer ako ga niko ne kupuje? Vašoj pameti to nije sumnjivo, je li?

  3. Kako ga više nije sramota da nam vređa inteligenciju.
    Kakav prostakluk, sramota i besprizornost.

  4. Kratko jasno,pa ko voli nek izvoli. Faraon nije stavio mnogo parizera u pola hleba, jer ga je Tamara zamolila da donese i njima kući.Milane,sve jasno kao dan.Ai kome to pričati.Narod je polu pismen i tačka.

  5. 5 eur. minimum satnica gos. Predsenice, za sve to je resenje ne sendvic od parizera koji jedemo vec 40god.

  6. „Da se narod ne prejede.“ Vrh
    Na žalost trećina naroda sanja i to, jer nema ni za to. Ali je lepo gledati nove stadione i čekati da te pozovu da besplatno pogledaš tekmu.

  7. Са паризером у светлу будућност, следећа епизода је џигерњача !

  8. veliki sistemi se kao utrkuju ko ce vise da snizi par artikala…uz besplatnu reklamu velikog vodje.A ima mnogo malih radnjica koje su sa znatno nizim cenama od velikih.Ja sam jednu pronasao a vi i dalje jurite akcije po hiperima i placajte vise.Mozga bez.

  9. Recite Srbiji koji su to zdravi suhomesnati proizvodi od parizera preko virsli do prsute…..samponi su svi uglavnom hemija a vama ako lepse zvuci da jedete prsutu pa vi je jedite nije vas Vucic uhvatio za uvo i naterao da jedete parizer aristokratijo seljackog porekla

  10. Potpuno se slažem da samo pojedini trgovinski lanci prodaju po najavljenim cenama, ostali prodaju po nekim svojim cenama koje su daleko veće od najavljenih (primer maxi krompir prodaje po 99 din, a najavljena cena je 6o din.) Ako se ne poštuje preporuka Predsednika kako tek poštuju potrošače.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.