Brnabić: Budućnost u novim tehnologijama

Ostavite komentar


  1. „Budućnost nam je u novim tehnologijama“ rece Brnabic i dodade – koje cemo prepisati od drugih jer ih sami ne mozemo smisliti.

  2. Beogradski izbori su prošli, nastavljamo sa klepetanjem … svakosatnim
    Ajd stavka po stavka (IT):
    – domaći fakulteti: ko završi beži ili mu ni na pamet ne pada da ide u npr. domaće firme ili ne daj Bože državnu upravu
    – domaći instituti: bore se kako znaju i umeju, ali digitalizacija je samo marketing, investicije i održavanje pre svega kadra su na nuli, ili bolje reći od pre 30 godina,
    – javna uprava: ujeda miš, udariće struja, ne može to bez pečata,
    – postojeći sistemi: padaju ko kruške, a kad rade katastrofalno rade, primer lične karte, pasoši, zdravstvene knjižice, PIO pristup iskida, ali korisnika itd. itd.
    – razmena podataka: GSB na tehnologiji od koje je i njen proizvođač odustao, brutalno pregaženo rešenje
    – gospođice Brnabić, ajd pročitajte nešto molim Vas, brukate se svakodnevno bar kod ljudi iz IT struke. Na kom smo mestu po EU standardu eUprave (pomoć – drugo od pozadi) na primer ?

  3. Draga moja predsednice vlade,
    Budućnost je u deci.Srbija će ostati bez Srba,a onda nam IT tehnologije ne znače ama baš ništa.Potrudite se da obezbedite uslove da mladi rađaju decu,da ne strahuju šta će sutra,da mogu pristojno da žive i izdržavaju sebe i svoju porodicu,onda će imati ko da se bavi i IT-jem i svemu drugom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.