Brnabić: Vlada nikad nije zaustavila projekat Jadar, već ga je stavila na pauzu

Ostavite komentar


  1. Imaju jos 3 godine da se nakradu, pa je frka vremena se nema. Da li cemo doziveti i docekati da ove sektase vidimo tamo gde im je mesto, kao i Sanaderu i slicnom sljamu, na robiji.

  2. Ona shvatila, pa da li je to moguće?
    Pa Ona ne zna ni gde se i zašto tu nalazi gde je sada.
    Da ne nabrajam o ostalom…

  3. О Рио Тинту и ископавању литијума да одлучи народ на референдуму – доста замајавања. То није питање о којем треба да одлучује само скупштинма или влада него – цео народ.

  4. Srećom, postoji internet, pa svako može da pročita i odsluša njene laži izrečene tada, samo kako bi protesti bili zaustavljeni.

  5. Samo se podsetite izjave i odluke Vlade od 20. Januara 2022. Nije bilo tako davno. Neverovatno!

  6. Vau. Gde je ta skola za ucenje laganja? Ja sam fasciniran do koje mere neko moze da izvrce i okrece i laze cim zine.

  7. Hoce oni gradjanski rat i to ti je. Necemo bez borbe predati svoje reke, njive, vocnjake, pijacu vodu, dedovinu…

  8. Чисто и непатворено зло! Језива бића без душе и савести. Искуство живота у овом времену, а нарочито у овој земљи иако вероватно није јединствено леди крв у жилама при помисли на то какви сми и какви можемо бити. Ова ужасна недотупава особа која слови за премијерку је доказ докле може да се иде, а бојим се да може и даље.

  9. Ti zaista misliš da se sve dešava zbog Aleksandra Vučića i njegove kičme!?!
    Da je narod baš briga da li će da bude otrovan!!!

  10. Ti iz 2004., a i vi Ana B. I vaš šef treba da budete tuženi, kao i tadašnja i sadašnja Vlada i od strane naroda, a i od Rio Tinta, pa dajte svoju imovinu ili u neki međunarodni zatvor pa odslužite kaznu. A ni to ne morate, jer i tadašnja Vlada i tadašnji predsednik, a i vi danas sa sve šefom ste mnogo, ali mnogo teži od jedne milijarde. Tako da lepo sa bivšima pod ruku, pa rešite svoje brljotine sa Rio Tintom. Oni nisu znali izgleda da Jadar nije vaše privatno vlasništvo.

  11. Na osnovu čega tvrdi da je dobar Projekat kad se nezna koja će se tehnologija primeniti. Sam predsednik se obrađuje i kaže „ali uz maksimalnu zaštitu životne sredine i čoveka uz garanciju Nemačke“.

  12. Gospodjo premijerka vi imate kratko pamcenje.Zaboravili ste da je predsednik obišao svako selo svaku mesnu zajednicu i na svakom skupu rekao da od litijuma nema nista i da ce se boriti da Rio Tinto ode iz srbije vaše kratko pamcenje je vaš problem…

  13. Pa neka ih Brnabicka vodi na svoju dedovinu , sto ne objave sta je ko potpisao . Koliko je para nestalo. Kako se njen bata obogatio i zgrnuo silne milione od drzavnih poslova . Kako bas on i ostala bratija . Ko dobija velike poslove familija i kumovi .

  14. Ana lažeš.
    Uzmi stare novine i pročitaj tvoje izjave.
    Kako te nije sramota što lažeš.
    Izvini zaboravio sam da si ti član Vučičeve DRPSKE NAZADNE SRANKE. Vas nije sramota da lažete jer se vi ponosite lažima.

  15. Пројекат рударења литијума мора бити глатко усвојен у Парламенту Србије, јер иза свега тога стоји, такође, нескривени интерес Америке.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.