Broj vakcinisanih u padu čak i posle najave „nagrade“

Prijava za 3.000 dinara počela u ponoć

Ostavite komentar


  1. Kako pametuju Radovanović i Kovačević. Šta su oni uradili da se poveća broj vakcinisanih u Srbiju? Dežurnim pljuvanjem sigurno nisu pomogli. Koja je to patološka želja da komentarišeš sve i svja?

  2. Samo da mi objasne kako da Srbija ima veci broj vakcinisanih nego zemlje gde se vakcine prave.U Rusiji 5 posto valcinisanih ajde strucnjak objasni nam.

    1. Srbija nema ni 7 miliona stanovnika, Rusija ima 150, tj. tih 5% vakcinisanih je 7.5 miliona. Procentualni račun se uči u šestom razredu osnovne…

      1. Pa covek je i rekao da je vakcinisanio u Rusiji 5 % . Nije naveo broj vakcinisanih . Zasto mu onda „prebacujes“ kad se uci „procentualni racun “ .

      2. Promašio si suštinu, bukvalisto. Čovek lepo govori o procentima date genske terapije prema broju stanovnika . Mi smo daleko preterali, zahvaljujući prevarama politričara. Neka nam je Bog u pomoći.

      3. Јасно је да је Милован мислио на проценат вакцинисаних што је релевантни податак. 5 процената је веома мало. Путин није рекао којом вакцином се вакцинисао. Бар тако је било у медијима.

    2. A kako se objasnjava fenomen rasta zarazenih na Sejselima gde je 70% ljudi vakcinisano?
      Ajde niko ko je ucio u 5 osnovne iz biologije kako se ne sprovodi vakcinacija u TOKU pandemije

  3. Naravno da je sumnjivo što neko mora da podmićuje novcem nekoga kako bi se vakcinisao. Čemu to? Sumnjivo, i te kako sumnjivo. Pa neka sam i teoretičar zavere. Tačka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.