Brokerska kuća: Akcionarima Telekoma dividenda od 5,2 dinara po akciji

Ostavite komentar


  1. Људи, шта радити са оволиким новцем? Па још 30 евра, ко се пријавио! Каже ми познаник за ћерку и зета да су добили „црквицу“ по 1200 долореса, а, унук, „једва“ 600 долара. Види се да смо јачи и од Америке. А Кинезима се „тресу“ гаће. Златно доба, бато! Живео Он! Доле апозиција и опозиција!

  2. A kada će biti isplata dividendi od telecoma
    Niko ne spominje datum

  3. Na sajtu telekoma pise da je usplata bila 20. jula, bila sam u vanculi, nista od toga, budite iskreniji, da ne idemo po ovom vremenu, pozdrav.

  4. Proslo je 30 dana od donosenja odluke o isplati fividende, cini mi se da je prosli put to bio rok za isplatu, makar recite i duzi rok, ali da znamo cemu da se nadamo.

  5. Zanima me dali neko odkupljuje akcije Telekoma koje poseduju bivši radnici i koliko ih plaćaju ako odkupljuje neko? HVALA

  6. Hoće li konačno biti odlučeno kada će početi isplata Telekomovih akcija?

  7. Kad vidim i cujem direktora Telekoma na televiziji kako hvali poslovanje kompanije bude mi drago, a sta sprecava isplatu dividendi koju najavljuju od juna?

  8. Vama svima fali 290 din??ee dokle smo dosli??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.