„Da budžet nije predizborni, deficit bi bio manji“: Da li će se zaduživanje za Ekspo i Nacionalni stadion isplatiti?

Ostavite komentar


  1. Одавно нисам прочитао глупље питање „Да ли ће се стадион исплатити ?“. Процветаћемо као Кувајт и Дубаи заједно. Па ко се овајдио од стадиона ? Најсиромашнија држава у Европи, а стадион богу иза ногу. Полазне поставке су катастрофа. Још два стадиона у елитном делу Београда прде празна. Тако и толико ће се исплатити.

  2. Sve štp se novo izgradi posle par godina krene da propada. Bez budžeta namenjenog za održavanja novoizgrađene i postojeće infrastrukture nema nam napretka. Ono što se izgradi mora i da se održava. Daj da vidimo u kakvom su stanju objekti izgrađeni pre 10 godina.

  3. Posmatrajući na duge staze , a ne samo sam EXPO Srbiji će se isplatiti EXPO 2027 višestruko!

  4. Da su se ostvarile prognoze FIskalnog saveta, Srbija bi u poslednjih deset godina bankrotirala isto toliko puta. Dežurni katastrofičari koji najavljuju ekonomski kolaps sada, ali koji su prespavali onaj period od 2008. do 2014. godine kada smo jedino zaista bili na rubu bankrota. Tada su čak kritikovali meru smanjivanja plata i penzija za 10 odsto. Dakle mnogo nelogičnosti je u zaključcima Fiskalnog saveta. Sa druge strane potpuno se zanemaruju ocene MMF-a koji su zadovoljni i budžetom i stanjem javnog duga i makroekonomskim parametrima. Ali prema delu „stručnjaka“ MMF očigledno radi za Vučića pa mora da ga hvali.

  5. Naravno da ce se EXPO i nacionalni stadion isplatiti to nije sporno.To su krupne stvari i treba da se podrzaju maksimalno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.