Bulatović (SSP): Ovaj režim namerava da uništi poljoprivredu, doveo je do ruba opstanka 1Foto: Medija centar

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović naglasio je danas da je jedan od najvećih problema u Srbiji taj što „aktuelni režim poljoprivredu dovodi do ruba opstanka, sa očiglednom namerom da je potpuno uništi i zatre“.

„E, tome moramo stati na put, ako mislimo da opstanemo“, poručio je  Bulatović, prilikom današnje posete Nišu i okolnim selima, prenela je SSP.

Kao jedan od prioriteta koji treba uraditi, Bulatović je naveo definisanje otkupnih cena poljoprivrednih proizvoda kao preduslova da mali poljoprivredni proizvodjači i čitav segment poljoprivredne proizvodnje „stanu na svoje noge“.

Bulatović je sa domaćinima u tom kraju razgovarao o problemima koje imaju voćari, posebno proizvodjači višanja, ali i pčelari koji se takodje nalaze u nezavidnoj situaciji.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Bulatović (SSP): Ovaj režim namerava da uništi poljoprivredu, doveo je do ruba opstanka”

  1. U ovo se licno uverio i moj zet, inace veliki ljubitelj unapredjenih seseljoida, kad je usao u posao sa uzgojem lesnika, zaveden „subvencijama“…

  2. Nema vajde od poljoprivrede sveli su na to da moraš imati stotine hektara da bi ako radiš pametno imao nešto ili bogastvo a mali proizvođači kojih je velika većina su u jako teškoj situaciji skoro ništa se ne isplati proizvoditi i sve se svodi na ono ko ima imaće još više, a ko nema imaće još manje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.