C&A zatvara radnje u Srbiji i ide u stečaj, kažu da su meta prevare

Ostavite komentar


  1. pošto naš predsednik voli da uvija u neku ekonomsku oblandu, recimo nemački investitori zapošljavaju toliko naših radnika i sl, i pošto EU može kreativno i indirektno da tumači sankcije Rusiji, da pod sankcije stave i Srbiju, ukoliko zapadne firme ne budu mogle da posluju u Srbiji pa odu – baš me interesuje kako će Vučić objasniti šta su “srpski interesi“? Naši interesi jesu da imamo siguran dotok gasa, ali jesu i da sarađujemo sa EU, tako da “naši interesi“ uopšte nisu jasna stvar, nego – floskula!

  2. nepoznati počinioci, hm, zvuči poznato. možda su to ona dvojica iz eps-a ili oni koji su gađali čudo tehnike, srpskog sokola, možda oni koji prisluškuju sve redom, čak i poligrafistu, a niko ne sme da im kaže ime.

  3. Izgovor za smanjenje radne snage. Otpušteni radnici, ne dopustite im da se ovako izvuku, već kolektivna akcija.

  4. Investitori iz EU i SAD u Srbiju dolaze isključivo ukoliko su zaštićeni zakonima i mimo zakona: Fiat, Michelin (zagađivači), US Steel, sada C&A. Uvozili su kinesku robu na koju se plaća carina kao robu evropskog porekla na koju se ne plaća carina. I tako 7 godina. A sad kažu da su oni žrtva prevare. Srbija je kolonija EU.

  5. Sve sto sam kupila u C&A je bilo kvalitetno i ne vidim u cemu je problem,naravno kao potrosac,kupac.Ako uzimaju od kineskih proizvodjaca robu koja odgovara po ceni i kvalitetu potrosacima u cemu grese realno gledano.

  6. Da vi znate koliko LIDL podkradaju radnici železnice…
    Neki su počeli i džipove da voze a rade kao fizikalci na pretovaru vagona.

  7. Kineska roba ima ekstra kvalitet ali za evropsko trziste a nama se uvozi jeftina demode roba zato što nismo platezno sposobni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.