CarGo: Taksisti cepaju naše bilborde

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto im pridajete ovoliko medijskog prostora,oni rade nelegalno kao i mnogi na aerodromu i sa taksi tablama po gradu.Oni su klasični prevaranti koji su koristili rupe u zakonu,kakav crni softver,inovativna tehnologija,pomoć na putu za članove i slično.Oni obavljaju prevoz za novac!Da bi se time bavio moraš da ispunjavaš određene uslove koji su propisani zakonom,kao i u drugim delatnostima.

    1. Koje uslove? Pre neki dan vozim se ‘klasicnim’ taksijem, lupaju tockovi kao da ce svakog trenutka otpasti, majstor koci da sa 3 km/h predje preko svakog lezeceg policajca. Kaze otisli mi amortizeri i kugle, ali nema veze. Drugi se jada za sina koji polaze voznu i hvali kako ce da mu za 150 eur koliko je tarifa kod policajaca, da plati da “polozi“. Hvali se kako je i on tako nekada pre. Jesu li to ti cuveni “uslovi“ koje imaju taksisti, a drugi smrtnici nemaju?

    2. Tako je .privatna firma koja zgrće veliku lovu od 33 % koja uzima od vozaca.yandex za sada radi sa taxistima ali za 5 %.ovima je bolje da uzimaju 33 a da rade nelegalno.pruzaju inovativnu pomoc na putu.

  2. Najbolja zamisliva Taxi usluga bila bi ona koja se kvalitetom približi CarGo-u… povoljan prevoz, bez varanja, bez turbina, bez keša, bez kusura, najoptimalniji put izračunat GPS-om, račun stiže na email sa sve pređenom putanjom i vremenom… Moja firma insistira na tome da se za službene vožnje koristi CarGo jer je pre bilo prevara sa blanko taksi računima koje je popunjavao kako je ko hteo.

    Na kraju ostaje pitanje – zašto koristiti stari Taksi uopšte kad je u svim zemljama Uber postao standard (što je ista stvar)

    Zašto su stanovnici razvijenog sveta glupi što koriste Uber, a samo smo mi pametni što dozvoljavamo taksistima da nas šišaju kako hoće?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.