Cena nafte ponovo u padu, pšenica sve skuplja

Ostavite komentar


  1. Svi ratovi na ovoj planeti od rodvskih zajednica,verskih i drzavnih vodjeni su zbog osvajanja novih teritorija.Neko osvajacke neko odbrandbene,dok nasi politicari predadose sopstvene teritorije bez opaljenog metka.Ovo napisah povodom vesti da je psenica iz godine u godinu sve trazenija i skuplja( jer se vise do nje nemoze sa putem ratova) dok nasi politicari teritorije za proizvodnju psenice dadose bez opaljenog metka.Sad imamo 7-8 drzava koje poseduju zemljiste za proizvodnju zitarica koje ce izneti iz Srbije kao svoje.

  2. Sta cene nafte u padu,lele ovi nasi ce sada da podignu cenu,molimo vas ne spominjite nafa,jer imamo takvu nenormalnu vlast pa odma dizu cene ,a razlog visok vododtsj dunava nizak vodostaj ,papagaji u prasumu poceli da lete,majmuni imaju mladunce,zemljotres na havaje u kinu se rodilo dete…..

  3. Stanje kukuruza u atarima je katastrofalno, iako analiticari najavljuju rod od 5,9 mil. tona, to se naravno nece dogoditi, zato cuvajte kukuruz bice TRAZENA I CENJENA roba. Nedozvolite da vam ga tajkuni nakupci otkupe u vreme berbe u bezcenje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.