Kada je četvrto izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" 1Foto:Lj.B.

Izvlačenje dobitnika još dva stana u Beogradu u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano u subotu, 18. februara 2023, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18.05 časova.

Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,7 miliona evra, navodi se u najavi RTS-a.

Pravo učešća u izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Osim toga, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Ove godine, nagradna igra prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Tokom prethodne tri nedelje izvučeni su dobitnici šest stanova, a naredne subote, 25. februara biće izvučeni dobitnici poslednja dva stana, u ovom ciklusu igre.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari