Čine sve za bolji život i privlačenje investitora

Rukovodstvo opštine Žabari najveću pažnju poklanja realizaciji infrastrukturnih projekata

Ostavite komentar


  1. Ali se lepo laze. Žabari nema pijacu vodu, kao i ostala mesta u opstini. Gomila mladih je pobegla u inostranstvo. Zapodljeni su gomila ljudi iz okolnih opstina koji nemaju interesa da unapređuju zivot u ovoj opstini…

    1. Upravo o tom problemu sam i ja poceo,ali dajmo im jos malo vremena,mozda urade bestto korisno,osim onih 500 m putaa vodu koja nije za pice su proglasili „tehnickom“ i naplacuju je duplo,kao zbog …,ustvari znam sta to po sredi,imaju sada sva zakonska prava da nam iskljuce vodu,sto do sada nisu mogli,kao sredstvo neophodno za zivot,a kanalizacija je samo paravan ! Jedva cekam da vidim sta ce da bude sa gasovodom,ko ce to da postavlja,ko da zatrpava,a ko posle mesec dana ponovo da otkopava da bi se tu provukli kablovi za internet

  2. Zaposljavaljenje mladih?? Koliko“mladih“ ima zaposljenih iz nase opstine,a koliko iz okolnoh opstina i koliko para odlazi na njihova putovanja?Teren za mali fudbal-ruglo,psi lutalice,prazni lokali,autobuska stanica prodata budzasto,a dolazni peron – tuga,dom kulture ruiniran,a iza onoga sto je nekada bio sud – dzungla,samo cekamo kada ce nesto da izleti i da pocne da jede ljude.semafori polomljeni i van funkcije mesecima,cuj mesecima–godinama,bitno je da se ambulanta u Vl dolu renovira,ok,bilo je i vreme…….A ideje ne da se ne realizuju,nego i ne stizu do koga treba,jer je zamenik toliko azuran da ce verovatno da otvori svoju privatnu firmu,zivi bili,pa videli.BOG SVE VIDI,ali bez nase intervencije….slaba vajda!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikati "IndustriAll" podržali sindikat Nezavisnost u Krušiku 10

Sindikati „IndustriAll“ podržali sindikat Nezavisnost u Krušiku

Svetski sindikat "IndustriALL" i Evropski sindikat "IndustriAll" podržali su sindikat Nezavisnost u valjevskom Krušiku i pozvali poslovodstvo te državne kompanije da "prestane sa zastrašivanjem članova sindikata i kršenjem prava na slobodu udruživanja i kolektivnog pregovaranja", objavio je portal Nezavisnost.org.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.