Crne liste izvođača samo „za slikanje“

Koja je svrha rangiranja firmi po broju povreda na radu i neprijavljenim radnicima, ako i dalje dobijaju tendere

Ostavite komentar


  1. I ja sam radio zajedno sa koleginicom u Ep na crno i to oboje po godinu dana.
    I to kao gradjevinski inzenjeri.
    O cemu mi vise da pricamo

  2. Možda je off topic, ali me ovaj tekst podseti da pitam šta se dešava sa „nestašnim“ brdom kroz Grdelicu i dokle se stiglo sa „premeštanjem“ brda. Molim Vas da istražite dokle se stiglo jer se nešto mnogo „ćuti“ o tome.

    1. Brdo ce drzati vodu taman toliko dok majstori ne odu,a posle ce sve to narod naravno ponovo pozlatiti..

  3. Postovani,molim vas da objavite,kako jp putevi srbije zaposljavaju ljude u radni odnos partijski i preko veza i udaljenosti i od 25-50 km.drugo da li moze neko da ispita kako i zasto jp putevi ne placaju smenski rad a u ugovoru i radu postoji stavka ,kako niko iz pravne sluzbe gdin.Tomica niko ne odgovara jer 60posto radnika osvaruje vec 10 god tuzbom svoja prava i d aje preduzece ojadjeno i tek ce o tome pisite …o javnim preduzecina tu su mahinacije,nestrucni lhudi sa kupljenim diplomama rade …to javnost da zna

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.