Ćulibrk: Telekom kupuje operatere

Ostavite komentar


  1. Francuska drzava je najveci pojedinacni akcionar Orange telecoma , nekadasnji Francuski telekom. Posle ulaska cetvrtog operatera i cene su drasticno pale i Orange je pretprpeo velike gubitke. I u Francuskoj se pokusalo sa spajanjima ali tamo ima ko da zastiti potrosace. Samo neka neko objavi koliko ima zaposlenih Telekom a koliko SBB i bice nam sve jasno. Ovde nece imati ko da zastiti potrosace vec ce preko nasih ledja nastojati da uspore pad Telekom koji je odavno poceo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Najniže plate u regionu: Koliko zarađuju srpski lekari? 10

Najniže plate u regionu: Koliko zarađuju srpski lekari?

Za razliku od prosvete, gde plate zaposlenih u određenoj kategoriji, na primer nastavnika u osnovnom obrazovanju, mogu da se razlikuju samo po dodatku za godine staža i eventualno razredno starešinstvo, u zdravstvu je daleko teže utvrditi ko koliko zarađuje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.